COMUNICAT VIA TWITTER

Miguel Bosé demana disculpes a Bachelet i li pregunta quan alçarà la veu

Pel "to ofensiu" amb què es va dirigir a ella durant la seva actuació al Venezuela Aid Live

zentauroepp47073324 panamanian born spanish singer and actor miguel bose perform190225134522

zentauroepp47073324 panamanian born spanish singer and actor miguel bose perform190225134522 / RAUL ARBOLEDA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"Michelle Bachelet, vine aquí, mou les natges i fes valer l’autoritat que tens; si no, és que no serveixes per a això. ¡Fora!". Aquestes van ser les paraules que Miguel Bosé va dedicar a Michelle Bachelet, Alta Comissionada de l’ONU per als Drets Humans, divendres passat durant la seva actuació al Venezuela Aid Live. El multitudinari concert opositor va aplegar 32 artistes d’una desena de països amb l’objectiu d’impulsar l’ajuda humanitària a Veneçuela. 

Notícies relacionades

Aquest diumenge, l’intèrpret d’Amante bandido ha emès un comunicat de disculpa pel to amb què va demanar aBachelet  que intervingués en la crisi veneçolana, que aquests dies s’ha vist agreujada per l’intent fallit aquest dissabte d’introduir l’ajuda humanitària al país. "En la calor del moment i davant de la ràbia de veure el que passa a Veneçuela em vaig passar, i li demano mil disculpes", ha escrit el cantant en el seu perfil de Twitter.

No obstant, Bosé ha puntualitzat que no retira el missatge sobre la "falta de presència i posicionament" de Bachelet en la seva qualitat d’Alta Comissionada dels Drets Humans de l’ONU en la crisi que passa el país. "Ha d’alçar la veu i deixar clara la situació del poble de Veneçuela i dels crims comesos pel règim de Maduro i posar els mitjans i facultats per denunciar-ho públicament". El comunicat acaba amb una pregunta: "¿Quant temps més ha d’esperar Veneçuela perquè la màxima autoritat del planeta en Drets Humans aixequi la veu en nom de tantes víctimes?".

Temes:

Miguel Bosé