PER MOTIUS DE SEGURETAT

Meghan Markle, obligada a marxar d'un restaurant

La dona del príncep Enric ha celebrat a Nova York un 'baby shower' amb les seves amigues

lmmarco47028335 meghan  duchess of sussex  leaves the surrey hotel ahead of 190220134806

lmmarco47028335 meghan duchess of sussex leaves the surrey hotel ahead of 190220134806 / Kevin Hagen

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

És el que té ser una exactriu famosa i la duquessa de Sussex. Meghan Markle es va veure obligada a abandonar un dinar en un restaurant de Nova York un quart d’hora després d’haver-hi entrat per motius de seguretat, donada l’expectació que va despertar la seva presència.

Notícies relacionades

Meghan és a Manhattan, on ha celebrat amb les seves amigues un 'baby shower' a falta d’unes setmanes per donar a llum, en principi a finals d’abril. L’exactriu va quedar per dinar amb la seva excompanya a la sèrie 'Suits', Abigail Spencer, però van haver d’abandonar el restaurant a causa de la quantitat de fotògrafs, reporters i vianants que es van acostar per veure la duquessa de prop.

Meghan Markle va poder celebrar la tradicional festa premamà al Polo Bar de l’hotel The Mark de la Gran Poma, a la qual va acudir la seva amiga la tennista Serena Williams. Per a l’ocasió va triar un abric trapezi 'vintage' de Courrèges Haute Couture, pantalons de tub negres, talons ‘nude’ de Stuart Weitzman i bolso a joc de Carolina Herrera.