CASAMENT A LA VISTA

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger anuncien el seu compromís

L'actor i la filla d'Arnold Schwarzenegger estan junts des de l'estiu passat

zentauroepp46541570 gente chris pratt instagram190114140245

zentauroepp46541570 gente chris pratt instagram190114140245

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Chris Pratt, de 39 anys, i  la seva nòvia, Katherine Schwarzenegger, de 29, han anunciat aquest dilluns el seu compromís menys d’un any després d’iniciar la seva relació.

La parella, que va començar a sortir l’estiu passat, ha sigut l’encarregada de donar a conèixer la notícia a través de les xarxes socials en una romàntica imatge que ha compartit el mateix actor. En la imatge es pot veure a la fillad’Arnold Schwarzenegger i Pratt abraçats, ella lluint un gran anell a la mà. "Estimada Katherine, ¡estic tan contentç que diguessis que sí! Estic emocionat de casar-me amb tu. Orgullós de viure valentament amb tu. ¡Som-hi!", és el missatge que el protagonista de ‘Jurassic World’ha dedicat a la seva futura dona.

Des que es va fer pública la seva relació, la parella no ha amagat mai la seva història d’amor i durant aquests mesos els hem vist molt enamorats acompanyats de les seves famílies. De fet, sembla que la fillad’Arnold Schwarzenegger s’avé amb Jack, el fill de sis anys que va néixer fruit del matrimoni de l’intèrpret amb la també actriu Anna Faris.

Katherine, que va estudiar periodisme i comunicació a la Universitat del Sud de Califòrnia, és dissenyadora d’interiors, té un blog de ‘lifestyle’ i fa uns anys va publicar el seu primer llibre. Fa poc s’ha mudat amb el seu promès a la seva casa de Santa Mónica (Califòrnia). 

Notícies relacionades