EL DIVORCI DE L'ANY ALS ESTATS UNITS

La infidelitat de Bezos i Sanchez, al detall

'National Enquirer' va perseguir l'home més ric del món i la seva amant durant quatre mesos

Ell li enviava 'selfies' del seu tors i fotos del seu penis

mdedios46483339 epa1451  berlin  alemania   09 01 2019   fotograf a de archi190111133153

mdedios46483339 epa1451 berlin alemania 09 01 2019 fotograf a de archi190111133153 / CLEMENS BILAN

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ni el guionista més il·luminat de ‘House of Cards’ podria superar la que s’acosta amb el divorci de 142.000 milions d’euros, el de Jeff Bezos i la seva exdona MacKenzie. No tot ha sigut tan civilitzat com es deduïa del comunicat que va fer el fundador d’Amazon i propietari del 'The Washigton Post’ en el seu missatge a Twitter anunciant la ruptura després de 25 anys de casats.

El setmanari sensacionalista 'National Enquirer', conegut pels seus articles sobre celebritats, ha publicat documentació que acredita la infidelitat que ha acabat amb el matrimoni de l’home més ric del món, una aventura en la qual es barregen des dels interessos polítics fins als instints més passionals. La investigació ha durat quatre mesos i ha portat els periodistes a perseguir Bezos i la seva amant per cinc estats, de Michigan a Seatle, de Los Angeles a Sacramento.... la més cara i rellevant en la història de la revista i darrere de la qual hi podria haver la mà de Trump.  

Molt aviat et mostraré el meu cos

I sí, Jeff Bezos li va enviar a la seva amant fotografies del seu penis que la publicació ha escatimat als seus lectors –"són massa gràfiques"– , ‘selfies’ sense camisa i tota mena de missatges romàntics en els quals es mostrava totalment rendit a Lauren Sanchez, una expresentadora de la cadena Fox de 49 anys. La relació va començar fa vuit mesos, amb els ingredients d’un història d’amor clandestina, en la qual els dos protagonistes estan casats i els sobra la pasta. Es van citar en hotels de luxe, a casa de Sanchez i el seu marit, a la mansió de Bezos a Beverly Hills... Hi va haver cops en què van sortir en pijama de les seves cases per tenir una trobada. I hi va haver missatges.

"T’estimo. Molt aviat et mostraré el meu cos, els meus llavis i els meus ulls". "Vull olorar-te, vull inhalar-te. Vull abraçar-te fort... vull besar-te els llavis... t’estimo. Estic enamorat de tu", es recull en els missatges que Jeff li envia a Sanchez, casada amb l’agent de Hollywood Patrick Whitesell, amb el qual té dos fills, i mare d’un tercer nen fruit d’una relació anterior. I segons avança el relat del 'National Enquirer' el to dels missatges de Bezos va pujant. "Et trobo a faltar. Vull fer-te un petó ara mateix i penetrar-te lentament i suaument. I potser al matí et desperti i no sigui tan amable amb tu".

Registres de vol

Notícies relacionades

El tabloide revela com va començar la relació: les dues parelles es coneixien, havien sigut fotografiades juntes en alguns esdeveniments i va ser Bezos qui va abordar Sanchez. I explica que la dona de Bezos es va assabentar que el seu marit li era infidel quan va veure els registres de vol del jet privat del matrimoni. Sovint el nom de Lauren Sanchez era l’únic en la llista de passatgers.

Segons manegen diversos mitjans, Bezos va intentar comprar la història a 'National Enquirer', propietat d’American Media Inc (AMI), però l’amistat del director de la publicació amb el president dels Estats Units, enemic declarat de Bezos, va poder més. "Li desitjo sort [a Bezos]. El procés [de divorci] serà una bellesa", va dir Donald Trump en resposta a una pregunta abans d’emprendre el seu viatge a la frontera de Texas amb Mèxic.