EL DIVORCI DE L'HOME MÉS RIC DEL MÓN

Jeff Bezos manté una relació amb una reportera de televisió

La premsa relaciona el magnat d'Amazon, que ha anunciat el final del seu matrimoni, amb Lauren Sanchez

Segons les lleis, Jeff i MacKenzie es repartirien al 50% els guanys obtinguts durant els seus anys de matrimoni

lmmarco46487582 file   january 09  amazon ceo jeff bezos files for divorce f190110134348

lmmarco46487582 file january 09 amazon ceo jeff bezos files for divorce f190110134348 / Todd Williamson

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jeff Bezos, l’home més ric del món i fundador d’Amazon, anunciava aquest dimecres el seu divorci després de 25 anys de matrimoni amb la seva dona Mackenzie i ho feia a través del seu compte de Twitter. Hores després, han sigut diversos mitjans nord-americans, entre ells 'People' i 'The New York Post’ els que han revelat que darrere de la ruptura de l’any als Estats Units hi ha terceres persones. 

Jeff Bezos, de 54 anys, hauria començat una nova relació i la seva parella seria Lauren Sanchez Whitesell, de 49 anys, una expresentadora del programa de televisió matutí 'California Good Day LA' de la cadena Fox. Sanchez va néixer a Alburquerque, Nou Mèxic, i és d’ascendència mexicana. És pilot d’helicòpters i el 2016 va fundar una companyia de gravacions aèries anomenada Black Ops Aviation. I una altra dada important: és una dona casada des de fa 13 anys, i almenys encara, amb Patrick Whitesell, molt conegut a Hollywood per representar diverses estrelles de cine de l’agència que dirigeix, WME, una de les més conegudes i poderoses del sector. La parella té dos fills, Evan i Ella, nascuts el 2006 i el 2008 respectivament. A més, ella té un altre fill més, Nikko, nascut el 2001 de la seva relació amb el jugador de futbol americà Tony Gonzalez.

Els matrimonis eren amics

Segons explica el portal de notícies TMZ, el matrimoni Bezos i els Sanchez-Whitesell es coneixen des de fa una dècada i les dues parelles eren bones amigues, fins i tot estiuejaven junts. Hi ha imatges de Whitesell, Lauren Sanchez i Jeff Bezos junts el 2016, a l’estrena de la pel·lícula 'Manchester frente al mar', produïda per Amazon. Segons explica també 'People', diumenge passat, Jeff Bezos va acudir a una festa posteriors a l’entrega dels Globus d’Or a l’hotel Beverly Hilton, on se’l va veure de molt bon humor. "Lauren i el seu marit també eren allà".

Sigui com sigui, és molt possible que amb el divorci Bezos perdi el tron d’home més ric del planeta. D’acord amb les lleis de l’estat en el qual viu, Washington, ell i la seva exdona es repartirien al 50% els guanys obtinguts durant els anys de matrimoni, incloent-hi Amazon, que no existia quan es van conèixer. Parlem d’una fortuna estimada en 164.000 milions de dòlars (142.000 milions d’euros).

De fet, és a ella a qui se li atribueix el fet d’haver convençut Bezos de muntar la seva pròpia empresa en un garatge de Seatle el 1994, llavors com una modesta botiga digital de venda de llibres. La relació entre ells va començar el 1992, quan MacKenzie Tuttle –el seu cognom de soltera– treballava per a ell en un fons d’inversió a Nova York. Després acabaria reconvertida en novel·lista mentre el seu marit es feia multimilionari venent llibres per internet.

Notícies relacionades

En el dia d’avui, a més de controlar el 16% de les accions del seu imperi digital, Bezos i MacKenzie són amos d’almenys cinc cases repartides pels Estats Units: una mansió a Beverly Hills, una altra a Seatle –la residència que han compartit amb els seus quatre fills adolescents, un d’ells una nena xinesa adoptada– i dos més, a Texas i Manhattan. Ens sentim increïblement afortunats d’haver-nos trobat l’un a l’altre i profundament agraïts per cada un dels anys que hem estat casats». [...] Hem tingut una gran vida junts com a matrimoni, i veiem un gran futur en l’horitzó com a pares, amics, companys d’aventures i projectes i com a individus a la recerca de més aventures i projectes," assegurava Bezos en el seu missatge a Twitter.

La notícia de la ruptura no ha alterat els accionistes d’Amazon, que es manté estable a Wall Street. També queda oberta la porta que l’exparella pugui continuar treballant junta després de crear, el setembre passat, un fons per a causes benèfiques que pretenen dedicar a educació i a famílies necessitades dels Estats Units.

Temes:

Jeff Bezos