DESPRÉS DEL VÍDEO DE NADAL

El representant de Miguel Bosé desmenteix problemes de salut del cantant

lmmarco46423817 instagram miguel bose190104124146

lmmarco46423817 instagram miguel bose190104124146

1
Es llegeix en minuts
Efe

El representant de Miguel Bosé, Octavio Padilla, ha assegurat que el cantant es troba en perfecte estat de salut, després que les xarxes socials la posessin en dubte arran d’un vídeo publicat l’1 de gener.

"Aquests comentaris són tonteries, Miguel està sensacional, és tot el que puc dir", va dir per tancar la polèmica sorgida entorn del vídeo, en què el músic d’origen espanyol apareixia amb la cara pàl·lida i una veu greu, motiu pel qual a les xarxes es va especular amb una possible malaltia.

"Per a tothom un esplèndid 2019 i que vingui el millor del millor i gràcies per aquest esplèndid 2018. Us estimo", va felicitar Bosé l’any als seus seguidors a través del seu compte d’Instagram.

Després del missatge, els usuaris no van trigar a comentar la publicació preocupats per la veu i els trets afilats del cantant, que també lluïa una barba més llarga de l’habitual.

"Miguel, estàs molt guapo, però continues tenint la veu molt rara", "¿què et passa? Espero que no sigui res greu" o "sembles malalt" van ser alguns dels comentaris que es van poder veure abans que la publicació fos eliminada de la xarxa social.

Veu qüestionada

No és la primera vegada que el músic, que viu a Mèxic, genera preocupació entre els fans pel seu estat de salut.

El novembre passat, durant la celebració dels premis Grammy Llatí, el cantant d’èxits com "Amante bandido" va fer una aparició esporàdica i el seu aspecte i la seva veu van ser per primera vegada blanc de comentaris de preocupació.

Aquest dijous el cantant ha publicat una altra foto a Instagram en què apareix amb millor aspecte, lluint somriure amb una bonica platja turquesa de fons, presumiblement al Carib mexicà.

Notícies relacionades

"Arrencant l’any al paradís, millor impossible," deia el text que acompanyava la fotografia i que sembla voler donar per tancada la polèmica.

Els usuaris van semblar sentir-se satisfets. "¡Quina alegria veure’t tan bé i disfrutant de la vida! Ja saps com t'estimem", va comentar l’usuari @viaxelis_jewelry

Temes:

Miguel Bosé