DESPRÉS DEL SEU ÚLTIM VÍDEO

Preocupació per l'estat de salut de Miguel Bosé

La seva veu, trencada i cansada en el vídeo en què felicita l'any, preocupa els seus fans

zentauroepp46408958 miguel bose190102163818

zentauroepp46408958 miguel bose190102163818

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Li passa res a Miguel Bosé? És el que es pregunten molts dels seus seguidors després de sentir-li la veu trencada en el seu últim vídeo publicat a Instagram (tot i que ha sigut eliminat hores després del compte). El cantant, que resideix actualment a Mèxic, ha reaparegut per felicitar el nou any, en què desitja als seus fans que compleixin els seus desitjos. Molts comentaris també remarquen l’aspecte cansat del seu rostre.

Notícies relacionades

El mateix Bosé no ha respost ni ha aturat els comentaris dels fans. No és la primera vegada que salten les alarmes per la veu de Miguel Bosé.  El novembre passat, en la seva intervenció als Grammy Llatins per entregar un premi al grup Maná, la seva veu també va sonar trencada. 

Bosé s’enfronta a un 2019 complicat. A la demanda interposada per la seva parella durant 28 anys, Ignacio Palau, l’artista serà citat pròximament pel jutge per testificar a Madrid dins de la batalla legal que manté la seva mare, Lucía Bosé, acusada de suposada apropiació indeguda d’uns quadres que pertanyien a ‘la Tata’. Això sense oblidar els seus problemes amb Hisenda, que li reclama 1,8 milions d’euros.

Temes:

Miguel Bosé