RECONEIXEMENT REIAL

La model Twiggi, en la llista d'honors d'Any Nou

lmmarco46374997 file photo  model twiggy attends a service of thanksgiving f181229154659

lmmarco46374997 file photo model twiggy attends a service of thanksgiving f181229154659 / Hannah Mckay

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Govern britànic ha donat a conèixer aquest dissabte les personalitats elegides per integrar la llista d’honors d’Any Nou de la reina que entregarà Isabel II, en la que destaquen la model Twiggy –el seu nom real és Lesley Lawson– famosa als anys 60 i símbol de la llibertat en la moda i el membre dels Monty Python Michael Palin, que serà nomenat ‘Sir’.

Notícies relacionades

El bateria de Pink FloydNick Mason, ha rebut el títol de comandant de l’Ordre de l’Imperi Britànic. La violinista escocesa Nicola Benedetti i l’actriu Sophie Okonedo també han aconseguit reconeixement. I pel seu servei a la corona, 43 treballadors dels cossos d’emergència han sigut reconeguts per la seva tasca en els atacs terroristes a Londres i Manchester durant el 2017. La llista inclou el doctor Malik Ramadhan, cap del servei d’urgències a l’hospital Royal London al barri de Whitechapel, que va donar atenció mèdica tota la nit a 12 víctimes de l’atac del pont de Londres.

Els honors d’Any Nou es van instaurar en el regnat de la reina Victòria al segle XIX i reconeix no només figures conegudes, sinó també persones anònimes.