AMB EL PERSONATGE A SOBRE

Johnny Depp, disfressat de Jack Sparrow, visita un hospital de nens a París

L'actor ha passat les festes nadalenques amb els seus fills a França

lmmarco46373139 topshot   this handout photo taken by the curie institute on181229151308

lmmarco46373139 topshot this handout photo taken by the curie institute on181229151308

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Potser és cert que Johnny Depp no interpreti més Jack Sparrow a la gran pantalla. Però això no vol dir que l’actor hagi deixat el personatge del pirata més boig a casa, sobretot si una bona causa ho reclama. Igual que ha fet en altres ocasions a Vancouver, Londres i Brisbane, l’actor nord-americà ha fet una visita inesperada a nens malalts. En aquest cas ha sigut a l’Institut Curie de París, on es tracta menors malalts de càncer.

Notícies relacionades

“Visita sorpresa de Jack Sparrow, el pirata més famós, als nens i adolescents del nostre servei de pediatria”, va tuitejar el centre mèdic, adjuntant diverses fotografies de l’actor abillat i maquillat com el personatge que ha interpretat en cinc ocasions en els últims 15 anys en la saga de ‘Pirates del Carib’. “Un regal que ha fet feliços els pacients, a les famílies, als infermers, mèdics i investigadors. Un immens gràcies a Johnny Depp pel seu temps, el seu consol i la seva energia”, afegeix l’hospital en un missatge enviat a través de les seves xarxes socials.

Segons la revista francesa Gala, l’actor ha passat aquest Nadal a la capital francesa. D’acord amb la publicació, l’exparella de Depp, la també actriu i model gal·la Vanessa Paradis, va convidar l’intèrpret nord-americà a passar les festes a casa amb els dos fills que van tenir durant la relació que van mantenir entre 1998 i 2012, Jack i Lily-Rose.

Temes:

Johnny Depp