L'EXCÉS DE LA FAMÍLIA

Les Kardashian porten la neu a Los Angeles

El clan transporta fins a la seva mansió neu real per a les seves fotos nadalenques

lmmarco46369027 gente kim kardashian instagram181227185327

lmmarco46369027 gente kim kardashian instagram181227185327

2
Es llegeix en minuts
El Periodico

Fa un parell de dies les omnipresents Kardashian, les estrelles de la televisió als Estats Units, van donar a conèixer la seva particular postal nadalenca, a la qual li han plogut les crítiques amb tant retoc. "De la nostra família per a vostès, ¡Bon Nadal!", va escriure Kim juntament amb la imatge, en què tots apareixen de blanc sobre un fons també blanc.

En la foto apareixen Kim, al costat dret, amb la seva filla North al darrere, el seu fill Saint a la cama esquerra i la seva filla Chicago a l’altra cama. Kylie Jenner va posar amb la seva filla Stormy en braços. Kourney Kardashian va posar amb les seves filles Penelope i Reign a les cames, i el seu fill Mason apareix al costat esquerre de la fotografia. Khloé Kardashian, amb una corona, posa amb la seva filla True. I Dream, la filla de Rob Kardashian, posa al costat del seu cosí Mason i de la seva tia Khloé.

Molts usuaris asseguren que les Kardashian ni tan sols han posat juntes, perquè sembla que s’han superposat imatges. Més enllà del Photoshop, altres seguidors de la família lamenten que en el posat no apareguin ni Kris Jenner, la mare de les Kardashian, ni la seva germana Kendall, ni les seves parelles ni el seu germà Rob.

Els llavis vermells

Les crítiques no han acabat aquí. A Kim Kardashian també li han retret que deixi que la seva filla North West es pinti els llavis amb 5 anys. La família Kardashian-West va compartir imatges d’una sessió de fotos durant la seva festa de Nadal, en què no va faltar la neu artificial i els llums nadalencs. I on no va passar desapercebut que la nena portava els llavis pintats. "Deu ser el pintallavis vermell que trauré molt aviat", va assegurar la celebritat, que té la seva pròpia línia de cosmètics, KKW Beauty.

Festa amb neu autèntica

Aquest Nadal la casa de Kanye West i Kim Kardashian es va convertir en el que els anglosaxons anomenen 'winter wonderland', o paradís hivernal. Segons ha explicat 'Entertainment Tonight', la zona exterior estava coberta de neu autèntica –parlem de Los Angeles– tant per a la decoració com per a un monticle dissenyat especialment perquè els convidats poguessin tirar-se en trineu. 

Notícies relacionades

L’aspecte temàtic principal de la festa va ser el color blanc. A la neu se li sumaven els colors de molts dels vestits dels convidats, inclòs el de l’amfitriona Kim, així com les decoracions de l’interior de la casa, els llums o els enormes envelats que es van distribuir per l’àrea exterior per a les diferents activitats. Segons 'The Daily Mail' en una va tenir lloc el banquet i en una altra hi havia la sala de ball on John Legend va actuar en directe. També hi havia un iglú per fer-se fotos, una estació de llaminadures i un túnel de llums per entrar al menjador principal. En total, Kanye i Kim es van gastar uns 500.000 euros en la seva festa.

Entre els convidats es trobaven Paris Hilton, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Sia i Dave Chapelle, entre d’altres. I del clan Kardashian van ser-hi Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner, i els fills de totes elles.