DESPRÉS DE DENUNCIAR JOHNNY DEPP PER MALTRACTAMENTS

Amber Heard va patir amenaces de mort

L'actriu denuncia en un article a 'The Washington Post' que les institucions protegeixen l'home en cas d'abús

lmmarco46245921 los angeles  ca   december 12  amber heard is seen arriving 181220131655

lmmarco46245921 los angeles ca december 12 amber heard is seen arriving 181220131655 / BG017 Bauer-Griffin

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Amber Heard continua amb la croada contra la violència masclista. Des del seu complicat divorci de l’actor Johnny DeppJohnny Depp, la intèrpret de 32 anys s’ha convertit en portaveu dels drets de les dones. Ara, coincidint amb l’estrena d’'Aquaman', ha escrit una columna al diari 'The Washigton Post’ en la qual assegura que va patir amenaces de mort després de demanar el divorci a Depp el maig del 2016, 15 mesos després de casar-se, i al qual no cita pel seu nom en tot l’article.

Durant el procés, l’actriu texana va explicar al món els maltractaments que va patir durant el seu matrimoni, una cosa que Hollywood no va rebre gaire bé. "Els meus amics i consellers em van dir que mai més treballaria com a actriu, que em posarien en una llista negra. Tenia una pel·lícula ja tancada i van decidir contractar una altra intèrpret, i una marca, per a la qual acabava de firmar una campanya per a dos anys, va decidir abandonar-me. Vaig tenir l’oportunitat d’experimentar en primera persona com les institucions protegeixen els homes acusats d’abús", escriu. I la seva carrera no va ser l’únic que va perillar.

Notícies relacionades

"Escric això com una dona que ha hagut de canviar el seu número de telèfon de forma setmanal per les amenaces de mort. Gairebé no sortia del meu pis, i quan ho feia, era perseguida per drons amb càmera i per fotògrafs. Sentia que estava en un judici per part de l’opinió pública, i que la meva vida i el meu aliment depenien d’innombrables judicis que estaven més enllà del meu control". Per això assegura: "Vull assegurar-me que totes les dones que parlin sobre les seves experiències amb la violència rebin el recolzament que necessiten. Podem treballar tots junts per demanar canvis en les lleis, les regles i les normes per a així esmenar els desequilibris que han donat forma a les nostres vides", sentencia.

 

Temes:

Amber Heard