ESTAMPES FAMILIARS

Les felicitacions nadalenques de la família reial britànica

Enric posa amb Megan Markle en la celebració del seu casament

lmmarco46258191 britain s prince william the duchess of cambridge with the181214162225 / HANDOUT

lmmarco46258191 britain s prince william  the duchess of cambridge  with the181214162225
lmmarco46258189 britain s prince charles and the duchess of cornwall sit in 181214162237

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El príncep Carles i els seus fills han fet públiques aquest divendres les seves felicitacions nadalenques, per a les quals han triat diferents escenes i totes elles fora del palau de Kensington. L’hereu, que aquest any ha complert 70 anys, ha triat una foto assegut en un banc amb la seva esposa Camila captada pel fotògraf Hugo Burnand als jardins de Clarence House.

Guillem ha triat una imatge familiar amb Kate Middleton i els seus tres fills, els prínceps Jordi, Carlota i Lluís, aquest últim nascut aquest any en braços de la seva mare. La família posa distesa al costat d’un arbre en una imatge captada per Matt Portereous a Norfolk. 

        Vegeu aquesta publicació a Instagram         

  The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share a new photograph from their Wedding Reception at Frogmore House on 19th May. The photograph, which was taken by photographer Chris Allerton, features on Their Royal Highnesses’ Christmas card this year.

Notícies relacionades

 Una publicació compartida de  Kensington Palace (@kensingtonroyal) el 

>Per la seva part, Enric ha recordat el dia del seu casament amb Meghan Markle a la capella de Windsor el maig passat. Tots dos apareixen d’esquena i agafats contemplant els focs artificials en el seu honor celebrats a Frogmore House. Tots passaran el Nadal a la residència campestre de la reina Isabel a Sandringham.