ACTRIU DE PROMOCIÓ

L'excessiu vestit de JLo

L'actriu i cantant va acudir a una estrena de la seva última pel·lícula amb un model d'alta costura amb metres i metres de tul

lmmarco46245096 new york  ny   december 12   jennifer lopez and vanessa hudg181213191431

lmmarco46245096 new york ny december 12 jennifer lopez and vanessa hudg181213191431 / Daniel Zuchnik

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jennifer Lopez està en plena promoció i vol que se sàpiga. Aquesta vegada toca la seva faceta d’actriu, amb la seva nova pel·lícula, titulada 'Second Act'. JLo és de les que ho dona tot i en la seva aparició en l’estrena a Nova York va lluir un minúscul vestit de tul, amb escot paraula d’honor, en rosa i amb metres i metres de tul. El vestit va ser objecte dels flaixos des que va sortir de la lumusina, acompanyada per la seva parella, l’exjugador de beisbol Alex Rodríguez. que també va fer servir el mòbil per immortalitzar el moment. 

Es tracta d’un dels dissenys més espectaculars que el dissenyador Giambattista Valli va presentar en les desfilades d’alta costura a París. Un d’aquests conjunts amb molt volum i enormes dosis de teatralitat marca de la casa. JLo va combinar el vestit amb unes sandàlies de plataforma i taló altíssim de pell platejada de Jimmy Choo i cartera a joc.