ALS BRITISH FASHION AWARDS

Kaia Gerber, model de l'any

La filla de Cindy Crawford, que ha arribat al cim gràcies a Karld Lagerfeld, és una de les models més sol·licitades

lmmarco46214053 us model kaia gerber poses with her award for model of the y181212132004 / DANIEL LEAL-OLIVAS

lmmarco46214053 us model kaia gerber poses with her award for model of the y181212132004
lmmarco46211340 us model cindy crawford  2nd l   her husband rande gerber  l181212132012

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ha tingut un bon referent, la seva mare, Cindy Crawford, de qui ha heretat la bellesa tot i que no la cèlebre piga. Amb 17 anys, Kaia Gerber ha recollit a Londres el premi a la millor model de l’any als British Fashion Awards, un reconeixement a la seva meteòrica carrera en la indústria de la moda. Per a l’ocasió, la top va lluir un impressionant vestit negre amb serrells platejatsd’Alexander McQueen, amb obertures a l’abdomen i l’esquena a l’aire. Gerber va aparèixer a la catifa vermella amb tota la seva família, que l’acompanyen des del principi: els seus pares, Rande i Cindy Crawford, i el seu germà, Presley, que també és model.  

Notícies relacionades

En dos anys, Kaia s’ha convertit en una de les models més importants de l’anomenada ‘Generació Z’. Va fer el seu debut en la indústria gràcies a Donatella Versace, que la va convertir en la imatge de la seva línia juvenil quan tenia 10 anys. "Com la seva mare, Kaia té un do molt especial. La càmera l’estima molt", va dir la italiana. Fa dos anys, la jove nord-americana va fitxar per l’agència IMG Models i va començar a ocupar imatges i desfilades, primer de la màd’Alexander Wang. Aquell mateix any va rebre el premi model revelació als Fashion Media Awards, va ser imatge de les campanyes de Marc Jacobs i Miu Miu, i va protagonitzar la primera portada a 'Vogue', amb la seva mare. I Raf Simons, director creatiu de Calvin Klein, va comptar amb ella per a la desfilada en què va presentar la seva primera col·lecció per a la firma americana. Va ser també el debut de Gerber en la Setmana de la Moda de Nova York. 

Alta costura a París

Saltant d’una banda a l’altra de l'oceà, Kaia ha desfilat a Nova York, París, Milà i Londresi aquest 2018 ha sigut sens dubte el seu any. La model va començar al gener debutant en l’Alta Costura de París gràcies a Karl Lagerfeld, el seu padrí en la indústria, que també li ha donat l’oportunitat de debutar com a dissenyadora i treure la seva primera col·lecció càpsula. Ha continuat desfilant i s’ha convertit en ambaixadora d’YSL Beauté. Discreta en la seva vida professional i privada  –supervisada de prop per Cindy Crawford–, a Kaia la segueixen 4 milions de seguidors a Instagram.