SUBHASTA BENÈFICA DE SOTHERBY'S

La Solidarity Xmas Tree recapta 106.500 euros

Aquest import es destinarà a projectes de la Fundació Pequeño Deseo i la Fundació Pasqual Maragall

zentauroepp46137060 gente  alejandra prat  gran  xito de recaudaci n y asistenci181204165349

zentauroepp46137060 gente alejandra prat gran xito de recaudaci n y asistenci181204165349 / Javier Lopez Doriga

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La subhasta benèfica Solidarity Xmas Tree ha recaptat un total de 106.500  euros a través de la venda de tretze arbres de Nadal creats per conegudes marques de luxe i interiorisme que han participat en aquesta segona edició i que es destinaran a diferents projectes de la Fundació Pequeño Deseo i la Fundació Pasqual Maragall.

La subhasta dels 13 arbres creats per les marques, Alfons&Damián, Brunello Cucinelli, Cartier, Castañer, Christian Louboutin, Ermenegildo Zegna, ETRO, Loewe, Luzio, Lydia Delgado, Natura Bissé, Rabat i Santa Eulàlia, va tenir lloc aquest dilluns passat durant una vetllada benèfica al Majestic Hotel&Spa de Barcelona.

Creacions úniques

Arbres que mostren l’essència i la filosofia de cada marca, que donen com a resultat creacions úniques. Des dels més creatius i atrevits com el de Christian Louboutin, passant pel colorit de la dissenyadora Lydia Delgado, fins als més tradicionals que han presentat Rabat i Cartier.

Entre els nombrosos assistents a l’acte amb finalitats benèfiques van destacar Diana Garrigosa, dona de Pasqual Maragall, Alejandra Prat, Cristina Valls Taberner, Isabel Suqué; Rafael Soldevila i Eva Vilallonga, entre d’altres.

Notícies relacionades

L’acte va començar amb un sopar, per al qual el xef Nandu Jubany va crear un menú especial. Posteriorment, la presidenta de Sotheby’s Espanya, Flavia Hohenlohe, va ser l’encarregada de conduir una freqüentada subhasta, en què es van aconseguir grans licitacions, que van superar totes les expectatives, fins i tot la xifra de la primera edició.

Cadascun dels 13 Solidarity Xmas Tree va trobar una nova casa. D’altra banda, Bettina Farreras, fundadora de Togetherplus i impulsora d’aquest projecte solidari va destacar: "Aquesta idea neix amb l’ambició que la ciutadania pugui disfrutar d’un projecte original i únic a Barcelona, un projecte solidari que compta amb la complicitat de moltes persones i moltes marques. Aquest any hem superat les expectatives, i hem superat la xifra de l’any passat", va concloure.