AMB RAÏM DE LA COSTA FRANCESA

El rosat de Bon Jovi, el millor del món

El vi desenvolupat pel músic i el seu fill ha sigut destacat per la prestigiosa revista 'Wine Spectator's'

zentauroepp46128351 gente extra jon bon jovi wine vino con su hijo jesse bon181203190755

zentauroepp46128351 gente extra  jon bon jovi  wine  vino  con su hijo jesse bon181203190755
zentauroepp46128466 foto instagram de gerardbertrandwines  que sale jesse bon gi181203193311

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

El gener passat, Jon Bon Jovi va anunciar en el seu perfil de Twitter que s’associava amb el reconegut enòleg Gérard Bertrand per produir un vi rosat ‘premium’, el Diving into Hampton Water. Ara, gairebé un any després, el vi apareix com el millor rosat del món en el conegut rànquing de Wine Spectator’s, la prestigiosa revista especialitzada en vins.

El vi del vocalista de la mítica banda heavy, que ocupa la 83a posició, és un dels únics dos rosats que apareixen en la famosa llista, amb una qualificació de 90 punts.

“És un honor increïble ser entre els 100 millors vins de Wines Spectator’s el 2018, i molt més ser el millor rosat”, ha afirmat el rocker a través d’un comunicat. “És un testimoni de tota la nostra feina dura i no podria estar més orgullós de compartir la nostra emoció i amor per Hampton Water amb la gent de tot el món”, afegeix el músic i filantrop de 56 anys.

Tal com destaca a la pàgina web de Gérard Bertrand, el fill de Bon Jovi, Jesse Bongiovi, exjugador de futbol del Notre Dame, és una peça fonamental en la creació de la marca. La idea de crear un vi rosat va sorgir durant el temps que pare i fill van passar junts a The Hamptons, lloc de vacances de les grans fortunes nord-americanes. Jesse i un amic van encunyar el nom de Hampton Water i així va sorgir la idea d’invertir i de crear un nou vi.

Un rosat de 22 euros

A l’intèrpret, el seu fill i Gérard Bertrand van decidir desenvolupar una visió compartida del vi: “Unint l’essència dels estils de vida relaxats de The Hamptons i el sud de França”, ha detallat Bon Jovi. La nota de tast descriu el vi com un rosat fresc i alegre, amb una mineralitat distintiva, amb garnatxa, cinsault i monestrell, varietats de raïm característiques de la costa francesa.

Notícies relacionades

“Per a nosaltres va ser molt important obtenir el color rosa pàl·lid perfecte, vam passar molt de temps perquè sortís bé”, ha explicat el cantant de Thank Your For Loving Me. “Utilitzem raïm de vinyes de baix rendiment per agregar complexitat. L’equilibri és el més important, ja que volia que el vi tingués un llarg final, però també que conservés la seva frescor”, ha puntualitzat en el comunicat.

Malgrat que l’ampolla costa 22 euros, un preu elevat per a un rosat, tota la producció del 2017 es va vendre en pocs mesos, per la qual cosa aquest any Bon Jovi i el seu fill planegen augmentar la producció.