AMB RAÏM DE LA COSTA FRANCESA
El rosat de Bon Jovi, el millor del món
El vi desenvolupat pel músic i el seu fill ha sigut destacat per la prestigiosa revista 'Wine Spectator's'
El gener passat, Jon Bon Jovi va anunciar en el seu perfil de Twitter que s’associava amb el reconegut enòleg Gérard Bertrand per produir un vi rosat ‘premium’, el Diving into Hampton Water. Ara, gairebé un any després, el vi apareix com el millor rosat del món en el conegut rànquing de Wine Spectator’s, la prestigiosa revista especialitzada en vins.
Check out this great article from the New York Times about #HamptonWater https://t.co/Lunqc41hGV
— Hampton Water (@hamptonwater) 31 de enero de 2018
El vi del vocalista de la mítica banda heavy, que ocupa la 83a posició, és un dels únics dos rosats que apareixen en la famosa llista, amb una qualificació de 90 punts.
“És un honor increïble ser entre els 100 millors vins de Wines Spectator’s el 2018, i molt més ser el millor rosat”, ha afirmat el rocker a través d’un comunicat. “És un testimoni de tota la nostra feina dura i no podria estar més orgullós de compartir la nostra emoció i amor per Hampton Water amb la gent de tot el món”, afegeix el músic i filantrop de 56 anys.
Tal com destaca a la pàgina web de Gérard Bertrand, el fill de Bon Jovi, Jesse Bongiovi, exjugador de futbol del Notre Dame, és una peça fonamental en la creació de la marca. La idea de crear un vi rosat va sorgir durant el temps que pare i fill van passar junts a The Hamptons, lloc de vacances de les grans fortunes nord-americanes. Jesse i un amic van encunyar el nom de Hampton Water i així va sorgir la idea d’invertir i de crear un nou vi.
Un rosat de 22 euros
A l’intèrpret, el seu fill i Gérard Bertrand van decidir desenvolupar una visió compartida del vi: “Unint l’essència dels estils de vida relaxats de The Hamptons i el sud de França”, ha detallat Bon Jovi. La nota de tast descriu el vi com un rosat fresc i alegre, amb una mineralitat distintiva, amb garnatxa, cinsault i monestrell, varietats de raïm característiques de la costa francesa.
Notícies relacionades“Per a nosaltres va ser molt important obtenir el color rosa pàl·lid perfecte, vam passar molt de temps perquè sortís bé”, ha explicat el cantant de Thank Your For Loving Me. “Utilitzem raïm de vinyes de baix rendiment per agregar complexitat. L’equilibri és el més important, ja que volia que el vi tingués un llarg final, però també que conservés la seva frescor”, ha puntualitzat en el comunicat.
Malgrat que l’ampolla costa 22 euros, un preu elevat per a un rosat, tota la producció del 2017 es va vendre en pocs mesos, per la qual cosa aquest any Bon Jovi i el seu fill planegen augmentar la producció.
-
- Salut pública Els metges avisen de l’expansió de la tinya entre els joves
- Una història de superació "L’addicció va agafar les regnes de la meva vida"
- INVESTIGACIÓ Un regidor del PP a Esplugues va colar com a despeses del partit factures pròpies
- Al metatars Què és el neuroma de Morton, la malaltia que pateix Letizia: símptomes i causes
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Vine a escalar i queda't a dormir
- ¿Per què els espanyols som els únics europeus que utilitzem persianes?
- Dubtes tributaris ¿Cal declarar els bizums a Hisenda en la renda 2021-2022?
- Jubilació La Seguretat Social avisa: jubilar-se als 63 pot comportar penalitzacions