INICIATIVA VITIVINÍCOLA

Viña Pomal celebra l'èxit de Sociedad Compromiso

Un centenar de restauradors espanyols es comprometen per la gastronomia de qualitat

lmmarco46060668 gente mario sandoval foto maximo garcia de la paz181129133738

lmmarco46060668 gente mario sandoval foto maximo garcia de la paz181129133738 / Maximo Garcia de la Paz

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viña Pomal, el barco insígnia de Bodegas Bilbaínas, a la Rioja Alta, ha celebrat l’èxit de Sociedad Compromiso, una iniciativa que persegueix oferir la major qualitat, no només a la copa sinó també als plats, i fomentar el bon menjar i la cultura al voltant de la gastronomia i el vi. En sis mesos han aconseguit associar-se amb un centenar de restaurants espanyols de renom. El soci número cent ha sigut l’històric Casa Lucio i per donar la benvinguda, el xef Mario Sandoval, ambaixador de la iniciativa, ha homenatjat al restaurant madrileny reinterpretant els seus mítics ous ferrats.

Notícies relacionades

"Fa més de 100 anys que elabora vins, sempre busca l’excel·lència i són fidels als valors de sempre: origen, terra, tradició i compromís amb la qualitat", explica Alejandro López, enòleg de Bodegas Bilbaínas. Entre els membres de Sociedad Compromiso hi ha restaurants de prestigi i llarga tradició com l’Arzak, el Coque, el Cocinandos, el Zuberoa, l’Etxebarri, l’Echaurren, el Mirador d’Ulia, l’Alabaster i La Vieja Bodega.

Sociedad Compromiso posa a disposició dels xefs un equip d’enòlegs i botes personalitzades per oferir productes cuidats i exclusius.