CANTANT ESQUIVA

Ana Guerra: "Jo estic enamorada de la vida"

La cantant presenta el seu nou videoclip vestida de Women'secret

lmmarco46057170 gente  women secret ha celebrado su 25 aniversario con ana g181128184321

lmmarco46057170 gente women secret ha celebrado su 25 aniversario con ana g181128184321

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant canària Ana Guerra ha presentat a Madrid el seu nou videoclip, 'Bajito’, en el qual porta llenceria de Women’secret, una col·laboració que coincideix amb els 25 anys de la firma.

En la trobada amb la premsa, la intèrpret, juntament amb Aitana de 'Lo malo’ va parlar del missatge d’aquesta nova cançó. «Parla d’una relació que comença. D’un amor lliure, que et vingui de gust estar amb qui vulguis sense que ningú et coarti la llibertat, que vivim al segle XXI».

Notícies relacionades

També va comentar el seu aspecte en la gravació, «sensual, que no sexual». Però va esquivar amb elegància totes les preguntes sobre la seva actual relació amb l’actor madrileny Miguel Ángel Muñoz, malgrat les imatges a les revistes en les quals se’ls veu sopant junts. «Agraeixo l’interès i la visibilitat que em doneu, però de la meva vida privada no en parlo. Jo estic enamorada de la vida i soc molt feliç amb tot el que m’està passant».  

Ana Guerra va entrar a la passada edició d’'Operación triunfo' amb nòvio, Jadel, el també cantant i guanyador del concurs musical ‘El número uno’. D’ell sí que en va voler parlar. «Jadel i jo fa temps que no estem junts i estic molt contenta que continuï complint els seus somnis. Com ja va dir ell, hem mantingut una mica les distàncies perquè una ruptura mai és fàcil, però ell sap, com jo, que ens desitgem el millor l’un a l’altre». Guerra també té a punt el seu primer disc amb Universal.