GALA BENÈFICA A SANT CUGAT

Els famosos donen un cop de mà als nens de l'Àfrica

Mónica Naranjo, Lara Dibildos, Dulceida i altres 'celebrities' se sumen a la festa del doctor Iván Mañero, amb Núria Roca com a padrina

fcasals45997172 gente ix cena ben fica doctor iv n ma ero en la imagen con  181123134345

fcasals45997172 gente ix cena ben fica doctor iv n ma ero en la imagen con 181123134345 / Cris G Gabarro - Fotografia270

1
Es llegeix en minuts
Silvia Alberich / Sant Cugat del Vallès

La Fundació Doctor Iván Mañero i l’oenagé Associació Mèdica per a la Infància de Catalunya (AMIC) han tornat a unir forces per una bona causa. Aquest dijous a la nit s’ha celebrat el novè sopar benèfic 'Cap nen sense drets’, que recapta fons per a diferents projectes vinculats a la infància a Guinea Bissau. La gala va recaptar 23.000 euros.

Un any més, l’acte solidari va tenir lloc a Can Magí, una masia ubicada a Sant Cugat del Vallès, i que va comptar com a padrins amb la presentadora Núria Roca i l’actor Iván Sánchez. "Els que tenim una imatge hem de tenir una responsabilitat, i el mínim és col·laborar en causes tan boniques com aquesta", va expressar la valenciana, que va reconèixer que, en qüestions socials, "tot el que té a veure amb la infància i les persones grans és el que realment t’arriba i et fa patir". 

Foto de grup de la gala, amb Iván Mañero, juntament amb alguns de les assistents. / CRISTINA GONZÁLEZ

Notícies relacionades

A més de Roca, moltes cares conegudes del món social i de l’espectacle van voler aportar el seu gra de sorra a aquesta causa, com les cantants Mónica Naranjo i Tamara, i els actors Iván Sánchez i Lara Dibildos.

Els Vivancos van amenitzar amb les seves actuacions la vetllada, en què també hi van assistir habituals com Elsa Anka, que va tornar a exercir de presentadora, la cantant GiselaAlejandra Prat i l’actriu Cristina Brondo. Laura Matamoros, guanyadora de ‘Gran Hermano VIP 4’ i tertuliana del ‘reality’, la ‘influencer’ Dulceida, la periodista Beatriz Cortázar i la nedadora Thaïs Henríquez, entre d’altres, també es van afegir al sopar benèfic. 

Temes:

Sant Cugat