AL PORTAL GOOP

Gwyneth Paltrow proposa regalar un poblet gallec per Nadal

En la seva famosa llista de presents "ridículs però sorprenents" per demanar al Pare Noel, l'actriu inclou una finca abandonada amb cases i sitges a Lugo, valorada en 150.000 euros

guini

guini

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Gwyneth Paltrow, l’actriu, empresària i guru del ‘lifestyle’ americà gràcies a la seva pàgina web Goop, acaba de publicar la seva famosa llista de regals "ridículs però sorprenents" per triomfar aquest Nadal. Entre les 22 propostes de la protagonista de ‘Shakespeare in love’ per a aquest 2018, totes excèntriques, cares i al·lucinants, es troba una aldea abandonada a la província de Lugo, concretament a la zona de Riotorto. Sí, sí, es tracta d’una finca de 13.000 metres quadrats amb diverses cases [una de més de 360 metres quadrats], edificis annexos, com sitges, un celler i un paller. Per a qui ho vulgui o s’ho pugui permetre, el present surt per 149.550 euros

Al portal Goop, des d’on la flamant dona del productor i guionista Brad Falchuk –amb qui es va casar a finals de setembre–, tant recomana una amanida ‘healthy’,com una mica de verí de serp, ènemes de cafè o vapors vaginals, apareix la llista de curiositats per a butxaques relaxades, amb foto destacada i enllaç al portal immobiliari que ven aquest poble gallec. A Aldees Abandonades es descriu així el regal: "Es ven conjunt rural. Aldea molt bonica amb totes les seves cases, sitges, alpendres, cellers, corrals... Vall de l’EO. Lugo nord. Ideal per a turisme rural".

aldeasabandonadas.com

VIQUIPÈDIA

Lluny del mundanal soroll

Es tracta de l’aldea d’O Muiñovedro, a la parròquia de Santa Marta de Meilán, un bon lloc on allunyar-se del mundanal soroll i la vida de ciutat. A més de nombroses fotos, el portal destaca diversos plusos que s’han de tenir en compte per quedar-se aquests terrenys de prats verds i pels quals passa un rierol. Per exemple, una "bona cobertura mòbil", "accés asfaltat", "serveis a un quilòmetre" i "no lluny de la costa de Lugo". Si es vol filar molt prim, hi ha opció de comprar 30.000 metres quadrats més annexos al lloc. 

L’anunci de Paltrow a la seva pàgina web ha despertat l’interès de possibles compradors de diverses nacionalitats, entre els quals destaquen suïssos, suecs i holandesos, segons han explicat des de la immobiliària.

Altres 'delicatessen’ de la llista de Paltrow

Però, a més d’aquest enclavament de la campanya de Lugo, la llista de Gwyneth Paltrow inclou altres delicatessen.

1. Com per exemple una de les més boniques cases sobre rodes (Land Ark, a partir de 140.000 euros)

2. O l’enginyós aparell que transforma qualsevol vàter en un bidet (Tushy, a partir de 70 euros)

3. També s’anuncia la possibilitat de complir el somni –si algú el té– d’esmorzar al costat d’una girafa (The Safari Collection, a partir de 650 euros)

4. Mobiliari distingit, com un llum en forma de plàtan (Gessato, 350 euros)

5. I per als més aventurers, una excursió en globus per l’Everest (If Only, prop de 6.000 euros)

Notícies relacionades

Pots consultar la resta de regals "ridículs però sorprenents" aquí:

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Nadal