RESSACA DESPRÉS DE LA DESFILADA

Dimiteix la consellera delegada de Victoria's Secret

Jan Singer renuncia després de dos anys en el càrrec

lmmarco45820778 new york  ny   november 08   adriana lima walks the runway d181115163811

lmmarco45820778 new york ny november 08 adriana lima walks the runway d181115163811 / Axelle Bauer-Griffin

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La setmana passada Victoria’s Secret celebrava la seva desfilada a Nova York i tot era brillantor i fantasia. Però aquest dijous ha dimitit Jan Singer, consellera delegada de la companyia. El grup, propietat de L Brands, encara no hauria nomenat cap substitut per a l’executiva, ni tampoc han transcendit els motius de la seva marxa. 

Singer, que va ser executiva de Spanx i responsable global de calçat i moda de Nike, on va estar treballant durant gairebé una dècada, va arribar en un moment delicat per a Victoria’s Secret. Les seves xifres continuen caient: l’agost d’aquest any l’estoc havia caigut un 46%. També va tancar el 2017 amb una caiguda de vendes del 7%, segons recollia Modaes. Singer ha defensat sempre que la firma “havia d’oferir col·leccions sexies a les clientes”.

Notícies relacionades

Aquesta notícia arriba després que aquesta mateixa setmana Victoria’s Secret sembrés la polèmica amb unes declaracions d’Ed Razek, director de màrqueting de la marca en una coneguda capçalera de moda internacional, quan li van preguntar sobre si inclouria models transgènere: “¿Hauríem de comptar amb transgènere en el xou? No. No ho crec”. Razek va al·legar que aquest espectacle és “una fantasia. És únic a tot el món i qualsevol altra marca de moda ho acceptaria, fins i tot els competidors que ens ataquen”.

La sortida de Singer es produeix després que el CEO de la firma, Les Wexner, en una recent entrevista amb el Financial Times, es desmarqués davant de la pregunta de si la cosificació de la dona a la indústria de la moda havia contribuït al mal comportament dels homes: “Crec que no té cap sentit”, va dir, i va recordar que Victoria’s Secret no podia aprofitar-se de les dones perquè estava dirigida per dones. “El negoci està portat per dones. La directora de màrqueting és una dona. No són dones que exploten”.

Temes:

Adriana Lima