ESTAMPA PER A LA POSTERITAT

Així és la fotografia oficial pels 70 anys del príncep Carles

Amb motiu de l'aniversari del fill gran d'Elisabet II, Clarence House treu a la llum un nou retrat familiar

zentauroepp45886495 in this handout image provided by clarence house and taken o181114122950

zentauroepp45886495 in this handout image provided by clarence house and taken o181114122950 / Chris Jackson

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El príncep Carles, hereu al tron britànic, ha complert 70 anys, dels quals 66 se’ls ha passat esperant a assumir les responsabilitats de la seva mare, la reina Elisabet II.

Carles, de la casa Windsor, és el príncep que més anys ha sigut hereu a la corona de la història britànica i el que més anys ha ostentat el títol de príncep de Gal·les, que va rebre el 1958.

Amb motiu del 70è aniversari del príncep, Clarence House, la residència del príncep de Gal·les i la duquessa de Cornualla, s’ha fet un retrat familiar. Al banc, d’esquerra a dreta: Carles i la seva dona, Camil·la amb Jordi Carlota, els seus nets, tercer i quart en la línia de successió al tron britànic. A dalt, dempeus, els seus fills i nores: els ducs de Cambridge, Caterina (vestida amb un disseny de llunes d’Alessandra Rich),  amb el príncep Lluís als seus braços, que va néixer el mes d’abril passat; al seu costat, el príncep Guillem i els ducs de Sussex, Enric i Meghan, amb un vestit de Givenchy.

Notícies relacionades

Per celebrar el seu aniversari, el fill gran de la reina Elisabet va assistir a una festa de te especial anunciant 70 persones inspiradores que també en van fer 70 aquest any, abans va acudir a una funció privada per a amics i familiars organitzada per la reina Elisabet II.

Carles Felip Artur Jordi va néixer el 14 de novembre de 1948 al palau de Buckingham, residència oficial de la família reial britànica, un any després del casament dels seus pares, la reina Elisabet II i el duc d’Edimburg, a la Badia de Westminster. Amb gairebé quatre anys, Carles es va convertir en hereu al tron a l’assumir la seva mare la corona el febrer de 1952 per la mort del rei Jordi VI mentre ella estava a Kenya.