AQUEST DIMECRES

Terelu Campos haurà de tornar a ser operada d'urgència

La filla de María Teresa Campos haurà de passar pel quiròfan de nou després d'haver-se fet una doble mastectomia

lmmarco44585600 la presentadora terelu campos por las calles de madrid  08 0181113164056

lmmarco44585600 la presentadora terelu campos por las calles de madrid 08 0181113164056 / GSR

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les coses no han anat tal com s’esperaven i Terelu Campos haurà de tornar a ser operada d’urgència aquest dimecres, segons avança la revista ‘Lecturas’, que ha sigut qui ha seguit de prop el dia a dia de Terelu. 

La intervenció es produeix després que el passat 6 d’octubre passés pel quiròfan per sotmetre’s a una doble mastectomia a causa del càncer. Terelu va estar llavors 10 hores al quiròfan i en la intervenció es va reconstruir també els pits. "Avui començo a ser una mica persona, ho he passat francament malament. He passat la por més horrible del món. He de donar les gràcies perquè he estat en molt bones mans, però això s’ha de passar i viure-ho en primera persona. És difícil d’explicar", explicava la col·laboradora de 'Sálvame' uns dies després.

Però segons 'Lecturas', durant l’última de les revisions els metges li haurien comunicat que havien de tornar a intervenir. En tot aquest temps Terelu ha tingut el recolzament de la seva germana Carmen Borrego i de la seva mare, María Teresa Campos. 

Notícies relacionades

Va ser el passat estiu quan van saltar les alarmes: Terelu Campos tornava a tenir càncer de mama. L’Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz enviava un comunicat, a petició de la mateixa Terelu, en què informava que la col·laboradora tornava a tenir càncer.

Terelu Campos, que ja va ser intervinguda d’aquest tumor l’any 2012, havia de tornar a tractar la mateixa malaltia gairebé sis anys després, una notícia que va ser rebuda com una galleda d’aigua freda tant per ella com per tota la seva família.