Anar al contingut

CONFESSIÓ DE L'EX PRIMERA DAMA

Michelle Obama va patir un avortament i va recórrer a un tractament 'in vitro' per tenir les seves dues filles

La dona de Barack Obama promociona el seu llibre de memòries

EL Periódico

Michelle Obama va patir un avortament i va recórrer a un tractament 'in vitro' per tenir les seves dues filles

Charles Sykes

Michelle Obama ha explicat que es va sentir "perduda i sola" després de patir un avortament fa més de 20 anys i que va haver de recórrer a un tractament de fertilitat 'in vitro' per concebre les seves dues filles, Malia, que té ara 20 anys, i Sasha, de 17. La dona de Barack Obama, de 54 anys, ha explicat aquest episodi de la seva vida en el programa 'Good morning America', al qual ha acudit per promocionar les seves esperades memòries, titulades 'Becoming', que surten a la venda dimarts vinent. 

Al llibre, l’advocada i coneguda activista en favor del dret de les dones a avortar lliurement, Michelle parla també amb franquesa absoluta de les situacions per les quals ha passat el seu matrimoni i dels atacs racistes que ha patit.  

També arremet contra el president Donald Trump, recordant els seus comentaris sobre les dones, analitza les frases i el llenguatge del cos del magnat per "atacar" la seva oponent Hillary Clinton el 2016 i recorda com va reaccionar la nit en què va saber que reemplaçaria el seu marit al capdavant del despatx oval i va provar de "bloquejar-ho tot".