ANUNCI AMB UN 'SELFIE' AL LLIT

Matteo Salvini i Elisa Isoardi trenquen

«Gràcies, Matteo», escriu ella en una foto de la parella al llit

zentauroepp45765580 gente  elisa isoardi instagram181105185606

zentauroepp45765580 gente elisa isoardi instagram181105185606

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El polèmic ministre de l’Interior italià, Matteo Salvini, de 45 anys, i la presentadora i model i presentadora Elisa Isoardi, de 35 anys anys, han trencat la seva relació després de tres anys com a parella. Fa setmanes que els mitjans italians parlen de crisi de parella, però la confirmació ha arribat aquest dilluns, quan Isoardi ha pujat una foto amb Salvini al llit al seu perfil d’Instagram en què li agraeix l’“amor veritable” que hi ha hagut entre ells i cita el jove cantautor i poeta italià Gio Evan: “No és el que ens hem donat el que em fa falta, sinó el que ens havíem de donar encara”. La fotografia mostra una escena íntima amb un Matteo Salvini. “Amb un immens respecte per l’amor veritable que ha existit. Gràcies, Matteo”, conclou ella sota la imatge.

Notícies relacionades

El distanciament de la parella era un fet que s’havia comentat des de feia temps, especialment després de les eleccions que van propiciar la polèmica entrada de Salvini en el Govern. No obstant, la parella tampoc ha deixat clara la situació real que ha existit entre tots dos últimament. El  5 de setembre la revista 'Oggi' va publicar una entrevista amb Isoardi, en què ella parlava de casament i declarava: “Hem assolit un equilibri que ens dona seguretat i serenitat”. La mateixa revista va demanar unes declaracions a la italiana la setmana passada i ella només es va limitar a contestar amb un enigmàtic: “La llunyania, entens, és com el vent...”.

En els últims mesos la situació de la parella s’ha fet cada vegada més mediàticai les mostres d’amor de Salvini en públic també han sigut molt freqüents. “L’estimo; no soc capaç de viure sense ella. És la dona de la meva vida”, va declarar ell als mitjans recentment. Isoardi ha parlat amb assiduïtat del nou paper polític de la seva ara exparella i de com portaven aquesta nova situació en la relació. “Ell és una persona extremadament intel·ligent i sensible. Es troba encara a l’inici del seu treball i està donant prioritat a les emergències”. I també definia la seva exparella com “un os, un home que no malgasta compliments fàcilment” i una persona “concreta, veraç i esquiva”.