DE MUDANÇA

Robert Redford ven la seva mansió per 6,6 milions d'euros

L'actor i la seva dona es traslladen a la badia de San Francisco

lmmarco44989027 us actor robert redford attends the premiere of  the old man181029163220

lmmarco44989027 us actor robert redford attends the premiere of the old man181029163220 / GEOFF ROBINS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest està sent un any de canvis importants en la vida de Roberd Redford, de 82 anys. Si aquest estiu anunciava que deixava definitivament el cine ara ha decidit juntament amb la seva dona, la pintora Sibylle Szaggars, posar rumb a la badia de San Francisco per ser més a prop de la seva família. Així, el protagonista ha posat en venda la mansió envoltada de natura on ha viscut més d’una dècada, una finca de 40.000 metres quadrats ubicada en un tranquil paratge natural de Califòrnia per la qual demana 6,6 milions d’euros.

Notícies relacionades

La casa es troba a la petita ciutat de St. Helena, que pertany al comtat de Napa. L’exuberant vegetació del seu entorn així com la seva arquitectura d’estil europeu van convèncer l’actor per adquirir-la el 2004. L’immoble, amb una superfície de 485 metres quadrats, compta amb tres habitacions, tres banys, gimnàs, un estudi d’art, una banyera d’hidromassatge, piscina, un taller i un hort. Un dels atractius més grans de la mansió són els seus grans finestrals 

Una altra de les peculiaritats és que l’estudi on la dona de Redford crea les seves obres d’art es troba en un habitacle independent situat al jardí.