SITUACIÓ DELICADA

Julián Contreras Jr. demana "respecte" als mitjans

El fill de Carmina Ordóñez assegura que s'han fet "greus difamacions" contra ell i el seu pare

lmmarco45474901 gente julian contreras jr instagram181029160407

lmmarco45474901 gente julian contreras jr instagram181029160407

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa unes setmanes, al diari 'La Razón', Julián Contreras Ordóñez, el fill de la desapareguda Carmina Ordónez, explicava els problemes econòmics que travessa després de ser desnonat de la vivenda on vivia i la situació delicada del seu pare, que ha perdut part de la visió. Però en vista de l’allau informativa que es va succeir a aquestes declaracions i davant del que qualifica de "greus difamacions", ha decidit posar-ho en mans dels seus advocats.

"He presenciat amb gran tristesa i decepció com, una vegada més, s’ha fet de la informació no veraç i difamatòria, una veritat absoluta. I com es propaga amb més velocitat del que crema la pólvora, sense haver-se contrastat ni investigat el més mínim, en les greus acusacions abocades contra la meva persona”.

Notícies relacionades

I prossegueix: “Al dolor que m’ha generat la meva injusta i delicada situació, he hagut d’afegir-hi tota classe de burles, retrets i humiliacions, amb el punt més àlgid de les greus difamacions abocades en un dels programes de sobretaula. En l’esmentat programa ens atribuïen (a mi i al meu pare) uns fets rotundament falsos, entre d’altres, els consistents a dur a terme com a 'modus operandi' el lloguer de vivendes, pagant el primer mes, sense pagar la resta de les mensualitats”.

La seva intenció no és cap altra que demanar respecte. “Intentaré ser comprensiu amb tot el que passa en els mitjans de comunicació, entenent-ho com a part de l’espectacle, tot i que en moltes ocasions no hi estigui d’acord. Però crec que seria molt encertada i convenient una reflexió general sobre els límits als quals s’està arribant i el mal irreparable que es pot ocasionar a la vida d’unes persones. Mai ningú s’ha hagut d’enfrontar a tants obstacles quan l’únic que vol és prosperar, començar de nou i superar situacions del passat tan limitants com les que he viscut. En vista de la impossibilitat d’explicar la meva complexa situació, apel·lo al respecte, tacte i humanitat que tots mereixem”, assegura Julián Contreras Jr.