L'hereva de Kate Moss

Lila Grace Moss segueix els passos de la seva famosa mare per convertir-se en una nova icona de la moda

zentauroepp45436298 kate moss back left and lila grace moss hack right arriv181024184155 / Matt Crossick

zentauroepp45436298 kate moss  back left  and lila grace moss hack  right  arriv181024184155
zentauroepp45444512 fma0001  windsor  united kingdom   12 10 2018   us actress d181024184206

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Lila Grace, l’única filla de Kate Moss Jefferson Hack, va causar gran expectació en el segon casament reial de l’any, el d’Eugènia de York i Jack Brooksbak. La seva inesperada passejada per la capella de Sant Jordi, al castell de Windsor, l’ha convertit en una nova estrella mediàtica

La jove, que guarda una notable semblança amb la seva famosa mare, no  va passar desapercebuda amb un elegant look: un tocat compost per una diadema amb flors i un vel, un vestit llarg de color rosa empolsat decorat amb discretes flors brodades, una jaqueta curta de pèl negra, a to amb la bossa de mà, i unes sandàlies de plataforma. 

Imatge de Marc Jacobs Beauty

L’adolescent té tots els números per convertir-se en la nova icona de moda del Regne Unit. De fet, acabats de complir els 16 anys, el 2 d’octubre passat, tot apuntava fa temps que l’adolescent no tardaria a fer el seu gran salt al món de la moda. I així ha sigut. De la mà de Marc Jacobs, un dels millors amics de la seva mare, Lila ha firmat el seu primer gran contracte per protagonitzar la nova campanya de bellesa de la firma. La mateixa empresa ha sigut l’encarregada d’anunciar-ho en el seu compte d’Instagram, publicant una imatge de la jove amb els ulls maquillats amb un dels seus llapis d’ulls en textura gel d’edició limitada. 

A més, el dissenyador nord-americà ha explicat en aquesta xarxa social com va conèixer la jove i com va sorgir l’oportunitat de treballar junts: “Quan vaig conèixer la Lila  el 2008 era de vacances a Eivissa i vaig anar a Formentera per visitarKate Moss. Amb 6 anys, el fort caràcter de la Lila, el seu comportament i la seva gran bellesa ja eren evidents. La bellesa, les maneres, la paciència i l’amabilitat de la Lila han fet aquest projecte encara més especial del que podria haver imaginat. Amb cada look que vam fotografiar, va entrar en cada personatge sense esforç i amb gràcia. Gràcies, Lila, per ser part d’aquest projecte extremadament especial i gràcies @katemossagency i @jeffersonhack”.

Notícies relacionades

La jove, que apunta maneres per convertir-se en digna successora de la seva mare, porta el món de la moda als gens per partida doble, el seu pare, el magnat publicitari Jefferson Hack, va fundar la revista de culte Dazed and Confused, apareix habitualment a la llista dels homes més ben vestits i va ser parella de Moss durant tres anys. Així que no és estrany que des de petita Lila hagi mostrat un gran interès per l’univers fashion. Des de fa anys, acudeix al front row de la London Fashion Week, així com a tota mena de presentacions i alfombres vermelles, això sí, sempre acompanyada de la seva progenitora.

La seva primera campanya

Amb només 14 anys, la mateixa edat que tenia la seva mare quan va ser descoberta en un aeroport, va protagonitzar la seva primera campanya publicitària per a la firma britànica The Braid Bar, un espai ubicat a les galeries Selfridges de Londres on es fan pentinats amb trenes, en què va posar com a model al costat de Stella Jones, filla de Mick Jones, guitarrista de la banda de The Clash. Amb el cabell trenat i un xandall gris, va ser el debut de Lila com a model. Tot i que la seva entrada per la porta gran de la moda la va fer mesos abans, quan va aparèixer a la portada de Vogue Italia al costat de la seva mare, en un número dedicat a les famílies, i fotografiades per Mario Sorrenti.