'MAMA-FUTBOL'

Madonna, fanàtica del Benfica

La diva va sempre que pot a animar els sub-15 de l'equip portuguès en què juga el seu fill

zentauroepp39261987 us pop star madonna l rests her head on the shoulder of he181024162614 / AMOS GUMULIRA

zentauroepp39261987 us pop star madonna  l  rests her head on the shoulder of he181024162614
zentauroepp45593546 gente  el  hijo  de  madonna  ficha  por  el benfica  foto  181024162646

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

Mai ha demostrat cap interès per l’esport, però ara Madonna s’ha convertit en una fanàtica del Benfica. I tot perquè el seu fill juga en la sub-15 de l’equip portuguès.

"Bon dia Mama-Futbol", va escriure la reina del pop a les seves xarxes socials minuts abans d’anar a veure jugar el seu fill David Banda. David Banda.Tot i que la diva va aparèixer pràcticament oculta darrere d’unes grans ulleres de sol, un barret i una de folgada caçadora vermella, no va passar inadvertida diumenge passat al camp de l’Olivais per als aficionats que van anar a veure el partit que va enfrontar l’equip local d’aquest barri lisboeta i el Benfica.

"Un jugador molt ràpid"

Amb dorsal nou, el fill de Madonna va marcar els dos gols que van donar la victòria als seus per 0-2. "El primer va ser després d’una bona desmarcada de David Banda i en el segon va marcar a plaer després d’un xut", va explicar l’entrenador de l’Olivais, Claudio Alexandre, després del partit. Segons ell, "la seva evolució de l’any passat a aquest ha sigut molt gran". "És un jugador molt ràpid i físicament molt fort", tot i que "encara no és gaire tècnic".

Madonna, que el 16 d’agost passat va complir  60 anys, va estar animant el seu fill tota l’estona i també va penjar a les xarxes unes imatges gravades amb el seu mòbil en què es veu David Banda al camp a l’espera que li passessin la pilota. Al costat del vídeo –reproduït més de 220.000 vegades en menys de 48 hores–, la cantant va escriure: "Banda espera l’ strike", un petit error totalment comprensible si es té en compte que als EUA es juga més al beisbol. En el missatge també va remarcar que el Benfica portava dos gols. 

"Mambo [sobrenom que donen els seus fills a Madonna] us troba a faltar a tots", va escriure. Alguns dels assistents asseguren que la diva no va deixar d’animar l’equip lisboeta, fins al punt que "més que dirigir-se al seu fill, es dirigia a tot el Benfica per animar els nois", segons va detallar el tècnic de l’Olivais.

Notícies relacionades

Des que David Banda va fitxar la passada temporada pel Benfica, la intèrpret de Crazy for you  assisteix sovint als partits i en més d’una ocasió també ha posat amb l’equipació del club. L’estrella es va mudar fa un any a la capital lusitana perquè el jove complís el seu somni i es va instal·lar amb la seva prole en un palau del centre històric. Aquesta mudança va crear certa polèmica, però no hi ha dubte que Madonna s’ha convertit en un dels reclams més grans de la ciutat. 

Aliena a qualsevol controvèrsia, ella continua aprenent sobre soccer, que és com es s’anomena el futbol als EUA. És tanta la seva passió, que a l’estiu va assegurar que obrirà una escola de futbol a Malawi, país on va ser adoptat Banda, igual que tres dels seus cinc germans. Dirigents de futbol del país africà han aplaudit la idea i li han ofert un terreny al costat de l’estadi nacional de la capital, Lilongwe, per construir el centre.

Temes:

Madonna