ENUIG MAJÚSCUL

Crisi en el matrimoni Beckham

Victoria es refugia en un 'spa' a Alemanya després dels comentaris de David

lmmarco43399785 david and victoria beckham arrive for the wedding ceremony o181023134007

lmmarco43399785 david and victoria beckham arrive for the wedding ceremony o181023134007 / Toby Melville

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

David i Victoria Beckham van celebrar els seus 19 anys de casats el juliol passat amb un sopar romàntic a París, però és possible que no arribin a celebrar els 20 anys l’estiu que ve. Segons diversos mitjans britànics la parella torna a estar en crisi i es disparen els rumors sobre un possible divorci. El detonador sembla que és les paraules de l’exfutbolista de 43 anys sobre Victoria, de 44, en l’entrevista que va concedir en el programa de la televisió australiana ‘The Sunday Project’. Beckham va anar amb la seva família a Sydney amb motiu dels Jocs Invictus.

A la pregunta sobre la seva relació amb la seva dona, va assenyalar. "Perquè un matrimoni duri tant com el nostre sempre és necessari dedicar-hi esforços. I cada any que passa és cada vegada més complicat estar casat amb Victoria", es va sincerar l’anglès, que va afegir: "Algunes vegades són les petites coses les que marquen la diferència, i jo he descobert que per a nosaltres el que millor ens funciona és protegir els nostres fills per sobre de totes les coses". Segons 'The Sun', aquestes frases van fer esclatar "una autèntica bomba nuclear" a la llar dels Beckham, pares de quatre fills: Brooklyn, de 19 anys, Romeo, de 16, Cruz, de 13, i Harper, de 7.

Segons una font propera, la dissenyadora es va sentir "avergonyida" i absolutament devastada" que el pare dels seus fills fos tan "insensible". Per això dies després s’ha internat en un 'spa' a Alemanya especialitzat en equilibri emocional. Victoria passarà uns dies en l’exclusiu complex Brenners Park-Hotel & Spa, on podrà disfrutar d’una infinitat d’activitats espirituals per relaxar-se i desconnectar dels seus problemes.

El tabloide 'The Sun' també recull que els últims temps no han sigut fàcils per a Victoria. Recorda que fa uns mesos van haver d’enfrontar-se als rumors d’infidelitat de David i tot i que la família va fer llavors un front comú en les seves aparicions –també en l’última desfilada de Victoria a la Setmana de la Moda de Londres– i públicament mantenen un front unit i es riuen dels rumors, de portes endins s’ho prenen amb molta serietat".

Notícies relacionades

Victoria també va tenir una topada que va acabar amb insults amb les seves excompanyes de les Spice Girls perquè no vol sentir parlar de tornar a ajuntar-se per cantar, com les seves excol·legues pretenen. Victoria fins i tot va amenaçar de demandar-les si guanyaven diners amb la gira a les seves espatlles.

Robatori a la seva casa de camp

Com a súmmum dels mals, un grup de lladres van intentar entrar a la casa de camp dels Beckham, al poble de Great Tew, Oxfordshire, divendres passat. Després de ser descoberts, els delinqüents van escapar-se i encara no han sigut detinguts, però la família s’ha vist obligada a augmentar la seguretat en aquesta residència, on el matrimoni amb els quatre fills passen molts dels caps de setmana.