DOS DIES DE CELEBRACIONS

Marta Ortega i Carlos Torretta: casament a la vista

La filla d'Amancio Ortega i el fill del dissenyador argentí Roberto Torretta es casen a la Corunya el 16 de novembre

lmmarco40137806 gra318 madrid 16 09 2017 la hija de amancio ortega mart181022172908 / Carmen Martin

lmmarco40137806 gra318  madrid  16 09 2017   la hija de amancio ortega  mart181022172908
lmmarco44394315 graf4111  arteixo  a coru a   20 07 2018   el fundador de in181022172916

/

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta tardor tenim casament a la vista. I dels importants. Es casa de nou la filla d’Amancio Ortega, l’hereva del fundador d’Inditex. I ho fa a la seva Galícia natal amb la seva parella Carlos Torretta, el fill del dissenyador argentí Roberto Torretta, de 34 anys, igual que ella.

A poc a poc es van coneixent més detalls de l’enllaç. Serà el divendres 16 de novembre a la tarda a la casa familiar dels Ortega, un edifici de quatre plantes situat al passeig de la Dársena, en l’anomenada milla d’or de la Corunya, una d’aquestes vivendes envidrades davant el mar que apareixen a les postals de la ciutat. Serà una cerimònia civil només davant de la família directa. És de suposar que un paper especial en la cerimònia el tindrà Amancio, el fill de 5 anys que Marta Ortega va tenir amb el seu exmarit el genet asturià Sergio Álvarez.

Després, a pocs metres de l’edifici, se celebrarà un còctel i un sopar posterior en el Reial Club Nàutic, un edifici que data de la primera meitat del segle XX i que es troba en un dels enclavaments més exclusius de la ciutat. El club es tancarà al públic per a l’ocasió, com s’ha informat ja els socis. Amancio Ortega és un d’ells i pagarà pel lloguer aquell dia uns 28.000 euros, la qual cosa no li vindrà gens malament als malmesos comptes de l’entitat. Allà hi acudiran uns 400 convidats.

Ja dissabte se celebrarà una festa nocturna al centre hípic familiar de Casas Novas, a Arteixo, on es troba el cor fabril del grup Inditex i on la filla de l’home més ric d’Espanya i una de les grans fortunes mundials, propietari de la major cartera immobiliària d’Europa, ha donat curs a la seva passió pels cavalls.

Després del matrimoni fallit –no va durar més de dos anys– de Marta Ortega i Sergio Álvarez Moya molta gent es va sorprendre quan el març passat es va anunciar el compromís d’aquest casament. Aquell dia ell li va regalar un anell d’or blanc i diamants i ella a ell un impressionant rellotge. 

En aquests anys de discreta relació sembla que el jove llicenciat en Comunicació i Belles Arts per la Universitat de Pace, a Nova York, i 'exbroker' de models l’ha ajudat a esborrar els mals moments. I tots dos comparteixen, a més, la seva dedicació a la moda i se’ls ha pogut veure en nombroses desfilades, a Madrid, París o Nova York. 

Al barri de Salamanca

Fins que va conèixer Marta Ortega fa dos anys a la festa del 40è aniversari d’Eugenia Silva, el nuvi vivia a cavall dels Estats Units i Espanya, però va decidir replantejar-se el seu futur –i el seu passat de conquistador– i establir-se a Madrid. Fins ara han compartit un luxós apartament al barri de Salamanca. Charly, com l’anomenen els seus amics, a la seva arribada a la capital, va crear West Village Images, dedicada a l’explotació d’imatges fotogràfiques i vídeos.

Notícies relacionades

Per la seva banda, la filla d’Amancio Ortega i de segona dona, Flora Pérez, exerceix la seva tasca professional en l’àrea comercial de Zara. Es va incorporar a Inditex el 2007, després de graduar-se a la International Business a Londres. En els primers anys després de la seva incorporació a Inditex va dur a terme un intens període formatiu en diferents destinacions internacionals i àrees de negoci del grup Inditex. En l’actualitat, la seva responsabilitat professional està vinculada al disseny i desenvolupament de producte a Zara Woman. També treballa activament en la Fundació Amancio Ortega.

Hi ha expectació per veure el vestit nupcial de la núvia, que tant vesteix peces de Zara –que s’esgota de seguida quan apareix en alguna revista– com peces d’alta costura. Tot i que el secret més ben guardat segurament seràl’acord prenupcial de la parella per preservar el patrimoni econòmic de Marta Ortega.