ARTISTA POLIFACÈTIC

Leopoldo Pomés, Confrare d'Honor de Confraria del Cava Sant Sadurní

El veterà fotògraf i publicista català va ser el creador de les icòniques "bombolletes Freixenet"

zentauroepp45535798 investidura primaveral de la confraria del cava181020170734

zentauroepp45535798 investidura primaveral de la confraria del cava181020170734 / Rita Lamsdorff

1
Es llegeix en minuts

La Confraria del Cava Sant Sadurní va investir divendres a la nit, 19 d’octubre, com Confradre d’Honor de l’entitat el polifacètic fotògraf i publicista Leopoldo Pomés, en un acte celebrat a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona).

Creador de les icòniques 'bombolletes Freixenet', Leopoldo Pomés (Barcelona, 1931) va assegurar durant la celebració que estava molt agraït pel guardó i, després de jurar fidelitat al cava, ha considerat "un privilegi que només per fer el treball que m’agrada, em premieu formant part de la Confraria del Cava", segons ha informat l’entitat.

Leopoldo Pomés ha rebut nombrosos guardons per la seva trajectòria en els àmbits de la fotografia i la publicitat; entre els quals, la Medalla d’Or al Mèrit Artístic de l’Ajuntament de Barcelona, el Premio Nacional de Artes Plásticas el 1998 i la Creu de Sant Jordi el 1999.

Des de l’any 2015 és membre d’honor de l’Acadèmia del Cinema Català i aquest mateix any 2018 ha rebut el Premio Nacional de Fotografía.Premio Nacional de Fotografía

Notícies relacionades

Pomés ha sigut investit Confrare d’Honor durant la 37a Setmana del Cava, amb la presència de més d’un centenar de persones, pel president de l’entitat, Jaume Armengol.

Al costat del nou Confrare d’Honor, han sigut investits també set Confrares de Mèrit: el cantant Ramon Mirabetl’actriu Ivana MiñoIvana Miñoel metge Jaume PadrósJaume Padrós, els periodistes Guillem Sans i Cristina Jolonch, l’artista Leonard Beard i Maria Eugènia Puig, secretària general del Consell Regulador del Cava.