EN INSTAGRAM

Kilian Jornet i Emeli Forsberg anuncien que esperen un fill

L''ultrarunner' i la corredora sueca publiquen una divertida foto en la qual anuncien l'embaràs

lmmarco45525924 instagram kilian jornet181019172213

lmmarco45525924 instagram kilian jornet181019172213

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb una divertida foto dalt d’una muntanya i expressió de sorpresa i alegria, la parella que formen el sabadellenc Kilian Jornet, de 30 anys, i la sueca Emelie Forsberg, de 31, han anunciat als seus seguidors a Instagram que estan esperant el seu primer fill. "We are happy to tell you that we are having a winter baby!" (Som feliços d’explicar-vos que estem esperant un nadó hivernal). La parella resideix actualment a Noruega, en un xalet al fiord de Romsdal, en plena naturalesa i envoltats de muntanyes.

Notícies relacionades

L’'ultrarunner' ha estat en els últims anys abocat en el seu projecte Summits of my Life, en el qual es va proposar ascendir i descendir en el menor temps possible alguns dels cims més emblemàtics del planeta, un projecte culminat amb la doble ascensió a l’Everest. Per la seva part, la seva parella Emelie Forsberg va batre dos rècords l’estiu passat. Amb pocs dies de diferència, va establir noves marques d’ascens i descens al Mont Blanc, el cim més alt d’Europa; i a la Muntanya Rosa, la segona muntanya més alta dels Alps.

"Està bé tenir models, però cada un ha de seguir la seva vida i respectar la naturalesa i la muntanya", va explicar el setembre passat el corredor de muntanya i alpinista Kilian Jornet a TV-3, després de l’emissió del documental 'Path to Everest’ sobre la seva proesa al sostre del món.