Abusos a Hollywood

Nicole Kidman admet que Tom Cruise va ser el seu escut contra l'assetjament sexual

L'actriu va reconèixer que el seu exmarit va ser la seva "protecció" al ser una de les estrelles més poderoses de la indústria del cine mundial

undefined45000004 actress nicole kidman attends the  boy erased  screening on 180919191033

undefined45000004 actress nicole kidman attends the boy erased screening on 180919191033 / Evan Agostini

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nicole Kidman, una de les figures més cotitzades de Hollywood i admirada pel seu talent i la seva bellesa a tot el món, va assegurar que estar casada durant deu anys amb Tom Cruise, un dels homes més cotitzats en la indústria del cine, va ser la seva manera d’esquivar el costat més fosc, elsassetjaments i abusos sexuals.

Segons va declarar l’actriu en una columna publicada a la revista ‘New York Magazine’, tenia només 22 anys quan es va casar amb el seu primer amor, l’actor Tom Cruise. Ara, amb 51 anys, Nicole Kidman ha reflexionat sobre aquell moment, dient que s’adona que l’estatus de superestrella del seu marit en aquell moment la va protegir del costat fosc de Hollywood.

La guanyadora de l’Oscar va asseverar que el fet d’estar acompanyat per l’actor li va donar un tipus especial de "protecció", que descoratjava els homes d’assetjar-la sexualment. "Em vaig casar molt jove, però definitivament no va ser poder per a mi, va ser protecció", va explicar en una entrevista amb la revista ‘NY Magazine’. "Em vaig casar per amor, però estar casat amb un home extremadament poderós em va protegir de ser assetjada sexualment", es va sincerar l’estrella de cine.

Es va enfrontar a la dura realitat

Un cop la parella es va separar, el 2001, després d’11 anys junts, l’actriu, que en aquell moment tenia 33 anys, va sentir que s’acostaven a ella de manera molt diferent i va reconèixer que va haver d’aprendre a valer-se per si mateixa. "Va ser com haver de tornar a créixer", va afirmar.

Una de les protagonistes de ‘Big little lies’ rares vegades parla de la dècada que va viure amb Cruise, una elecció, va dir, deliberada feta pel seu actual marit, Keith Urban. “Ara estic casada amb l’home que és el meu gran amor”, assegura, i parlar de la seva parella anterior li sembla “gairebé irrespectuós”.

Notícies relacionades

L’australiana, que va adoptar dos fills amb Cruise i en va tenir dos més amb el seu segon marit, Keith Urban, va dir que "des que era petita" va viure situacions d’assetjament. No obstant, es va negar a donar detalls en l’entrevista sobre els episodis que va viure.

“Jo treballava, però sempre em tenien amb cotó fluix i mai em va passar res. Quan el matrimoni es va acabar, tenia 32 o 33 anys i ja havia crescut”, va dir Kidman, però va afirmar: "Per descomptat vaig tenir moments semblants als revelats durant la campanya #MeeToo quan era petita, però ¿vull exposar-los en un article? No. ¿Van succeir en l’àmbit de la meva feina? Absolutament”, va concloure l’actriu.