DESNONAT

Julián Contreras jr. : «Visc amb 160 euros al mes"

El germà de Francisco i Cayetano Rivera dorm cada nit a casa d'algun amic juntament amb el seu pare, que s'està quedant cec

lmmarco45474901 gente julian contreras jr instagram181015164728

lmmarco45474901 gente julian contreras jr instagram181015164728

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Julián Contreras, el fill de la difunta Carmina Ordóñez, de 32 anys, no passa un bon moment després d’haver sigut desnonat per impagament del lloguer. "Em sento en exclusió social. Fa dos anys que estic en concurs de creditors. "Visc amb 160 euros al mes" Un creu que això només li passa a les famílies desestructurades, però no és així. He passat gana, he viscut sense llum, sense aigua, sense gas... Et deixen sense marge i et vas ofegant. Si em fiquen a [la presó de] Soto del Real, viuria millor. Almenys tindria el menjar assegurat".

Són declaracions del jove, que es defineix com a 'coach' al llibre que va publicar la primavera passada, al diari 'La Razón'. A la seva situació, Contreras afegeix el drama que viu el seu pare: "S’està quedant cec. Té lesionada la visió perifèrica [...] Ara tinc tota la meva vida en tres maletes i el meu pare, en cinc. És l’únic que hem pogut salvar després que ens fessin fora de la casa. La resta, la meva roba, mobles, fotos, els meus llibres, que són la meva vida, això està tot perdut. Des que em van desnonar i no em van donar ni la pròrroga de 30 dies que estableix la llei, cada dia hem dormit en un lloc. El primer, un amic dentista ens va deixar un soterrani de la seva consulta. Així anem tirant, de nosaltres i de les nostres maletes", assegura el germà de Francisco i Cayetano Rivera.

Notícies relacionades

Julián Contreras ha escrit quatre llibres ('La pluma de la verdad', 'De Rivera a Ordoñez', ‘Querida mamá’ i ‘Cuando el fracaso es un éxito', ha muntat diversos negocis, tots fallits, i ha provat sort en treballs variats, entre els quals el de 'coach'. Fa unes setmanes s’ha estrenat com a col·laborador en el programa 'Corazón' de TVE amb secció pròpia, 'Atrévete con Julián'. Curiosament en el mateix programa també apareix, explicant consells de moda i bellesa, la seva cunyada Lourdes Montes, dona de Fran Rivera.

Però és que Contreras no manté cap relació amb els seus germans per part de mare Francisco i Cayetano Rivera. Ell va viure amb Carmina Ordóñez durant els seus últims anys i en alguna entrevista ha explicat que es va sentir abandonat pels seus germans grans en moments durs provocats per l’addicció de la seva mare.