ANUNCI A LES XARXES

David Bisbal i Rosana Zanetti mostren l'ecografia del seu nadó

El cantant i la model argentina, que es van casar al juliol, han anunciat l'arribada del petit a través de les xarxes socials

lmmarco41612939 gente  david bisbal instagram181015121051

lmmarco41612939 gente david bisbal instagram181015121051

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa tres mesos i mig ens sorprenien amb el seu casament i ara, amb l’arribada d’un nadó. David Bisbal, de 39 anys, i Rosana Zanetti, de 30, han anunciat que estan esperant el seu primer fill en comú. El cantant d’Almeria i la model i actriu veneçolana han explicat a través dels seus perfils a les xarxes socials que d’aquí uns mesos es convertiran en pares. I ho han fet mostrant l’ecografia. 

"Quan crèiem que ja no podíem ser més feliços, arriba la sorpresa més bonica que podíem rebre. La família creix", ha explicat Bisbal en dues fotografies als seus més de 2,6 milions de seguidors. En una es veu la parella amb una ecografia del nadó i en l’altra el ventre de la model subjecte per tres mans. 

Aquest serà el primer fill en comú de la parella, i el segon per al músic, que té una filla de vuit anys amb Elena Tablada –que també s’ha casat recentment a Miami– anomenada Ella. En diverses entrevistes, el cantant ha manifestat el seu desig de tornar a ser pare.

David Bisbal i Zanetti van celebrar el juliol passat un casament discret. L’any passat ja es van inscriure com a parella de fet a l’Ajuntament d’Ajalvir, a Madrid. 

Mala relació amb el seu ex

Notícies relacionades

David Bisbal i la seva exdona no tenen una bona relació. La polèmica entre tots dos es va intensificar quan van reprendre el tema de la polèmica de fa un mes, quan la dona del seu ex, Rosanna Zanetti, va compartir a Instagram una fotografia en què apareixia la seva filla en comú amb David Bisbal, Ella, una cosa que no va agradar a Elena. 

"La relació és dolenta per la personalitat d’Elena Tablada i per la seva educació. Si hem tingut una mala relació és perquè jo sempre he defensat el no mercadeig de la meva filla", va assegurar el cantant a través del seu advocat. Bisbal, segons el seu advocat, li molesta especialment que Elena deixi caure que el problema de la seva relació sigui de la seva dona. "És incert que tingui una mala relació per Rosanna. Sempre s’ha mantingut al marge i ha sigut afectuosa amb Ella.