SOBRE LES INFIDELITATS DE TRUMP

Melania: «Soc forta i sé quines són les meves prioritats»

La dona de Trump assegura que té «coses molt més importants en què pensar»

lmmarco45429449 files  in this file photo taken on october 6  2018 us first 181013192411

lmmarco45429449 files in this file photo taken on october 6 2018 us first 181013192411 / SAUL LOEB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La primera dama dels Estats Units, Melania Trump, ha volgut restar importància a les suposades infidelitats del seu marit, Donald Trump, i ha afirmat que, malgrat els rumors, la parella no passa una crisi. “Sé que a la gent i als mitjans els agrada especular sobre el nostre matrimoni, però sí, estem bé”ha assegurat en una entrevista a ABC News. “Soc mare i primera dama, així que tinc assumptes molt més importants en què pensar”, és la seva resposta al ser preguntada sobre les presumptes relacions extramatrimonials del seu espòs.

“No sempre és agradable haver d’enfrontar-se a aquest tipus de comentaris, però sé diferenciar entre el que està bé i el que està malament, entre el que és veritat i el que no ho és”, afirma la primera dama, que amb prou feines ha concedit entrevistes, tot i que s’ha esforçat a marcar un perfil propi quan l’ha estimat convenient. Les seves paraules a la cadena ABC van tenir lloc la setmana passada a l’Àfrica, en el seu primer viatge en solitari. 

Des que Trump va assumir la presidència, el gener de l’any passat, dues dones han assegurat haver mantingut relacions sexuals amb el mandatari quan estava ja casat amb Melania, l’exmodel de Playboy Karen McDougal i l’actriu de cine porno Stormy Daniels.

Notícies relacionades

Daniels, que divendres passat inaugurava a Berlín un festival eròtic, manté una guerra oberta amb la Casa Blanca des que va anunciar que publicaria un llibre en què explicaria els detalls de les seves trobades amb el multimilionari el 2006 i el 2007, mentre que McDougal ha arribat a afirmar que la seva relació amb Trump es va produir quan Melania estava embarassada de Baron, l’únic fill en comú de la parella, que té ara 12 anys.

Tot i que el president ha negat a tota hora haver tingut relacions amb aquestes dues dones, sí que ha reconegut haver autoritzat el pagament de 130.000 dòlars a Daniels, el llibre del qual va sortir a la venda el passat 2 d’octubre, per comprar el seu silenci. El missatge públic de Melania és que no fa atenció a aquest assumpte: “Soc molt forta i sé quines són les meves prioritats”.