NOU MAGAZÍN D'ENTREVISTES

Alec Baldwin pregunta

L'actor estrena el seu propi programa d'entrevistes a la cadena ABC

lmmarco45431142 this image released by abc shows host alec baldwin  right  s181013143806

lmmarco45431142 this image released by abc shows host alec baldwin right s181013143806 / Heidi Gutman

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Als 60 anys, l’actor Alec Baldwin es posa seriós i fa un gir a la seva carrera televisiva. Després de les seves celebrades paròdies de Donald Trump a 'Saturday Nigh Live', ara se la juga en el nou magazín a la cadena ABC assegut en una butaca davant d’un famós o famosa. L’espai porta el seu nom, 'The Alec Baldwin Show' i arrenca aquest diumenge amb les entrevistes al seu col·lega Robert DeNiro i a l’estrella de la telerealitat Kim Kardashiam. El programa ja va emetre un primer episodi a tall d’avenç per escalfar motors el passat 4 de març, després del lliurament dels Oscars. 

Amb una llarga i intermitent carrera a la seva esquena, Alec Baldwin és dels que s’ha beneficiat de l’arribada de Trump a la Casa Blanca, gràcies a les seves àcides imitacions.  En el pla privat i en paral·lel a la seva tornada a les pantalles, l’estabilitat sembla acompanyar-lo des que es va casar, fa sis anys, amb Hilaria Thomas. El maig passat van ser pares del seu quart fill, el cinquè si es compta a Ireland Baldwin, de 22 anys, model i fruit de la seva relació amb la seva exdona, Kim Basinger.

Actor sense filtre

Notícies relacionades

Alec Baldwin ja va intentar fa cinc anys presentar el seu propi magazín nocturn, però va ser un fracàs. El programa va ser cancel·lat només cinc dies després de la seva estrena en antena després de l’escàndol que va generar el suposat insult homòfob que l’actor va dirigir a un fotògraf apostat a la porta de casa seva. Així que ara hi ha interès a veure com s’espavila en les entrevistes i què opina algú que passa per ser un home sense filtres. 

I és que Baldwin ha sigut molt criticat pel moviment #Metoo per donar la cara a favor del productor Harvey Weinstein en el primer moment en què va aflorar l’escàndol del seu comportament sexual. També ha defensat Woody Allen amb qui ha treballat en alguna de les seves pel·lícules. Per això hi ha expectació també per veure si finalment aconsegueix portar al seu espai, tal com pretén, a l’actriu Mira Sorvino, una de les primeres víctimes que va parlar obertament sobre com Harvey Weinstein va acabar amb la seva carrera. També té intenció de portar al seu espai a una de les pioneres del moviment #Metoo, Rose McGowan.