LA MÚSICA PER LA PATERNITAT

Enrique Iglesias sembra dubtes sobre el seu futur com a artista

El cantant ha declarat que desitja centrar-se més en els seus fills petits

Els viatges són la base del problema que al·lega per dedicar-se a la seva família

zentauroepp41361994 file  december 18  2017  according to reports  singer enriqu181011174754

zentauroepp41361994 file december 18 2017 according to reports singer enriqu181011174754 / RALPH NOTARO

1
Es llegeix en minuts
Sergi Pérez

Enrique Iglesias, de 43 anys, deixa en suspens el seu futur com a cantant. El naixement dels bessons que ha tingut amb l’extennista russa Anna Kournikova, de 37, li ha canviat la vida. El fill de Julio Iglesias ha explicat al diari britànic The Sun, que hi ha moments en què ho deixaria tot per ser a casa amb els petits, que ara tenen 9 mesos.

Notícies relacionades

"Hi ha dies en què mentiria si digués que no em passa pel cap parar... Probablement es faci realitat en un futur pròxim", ha explicat. "Quan tenia 19 anys i viatjava per tot el món amb el meu primer disc, hi havia moments en què pensava: ‘Mare meva, potser hauria de parar. Necessito un descans’.Ara tinc clar que no vull estar fora de casa molt temps sense veure els petits. Potser no em veig fent molt més que uns quants àlbums i ja està. I després no fer res més que ser pare".

L’artista ha enaltit la seva parella. "És increïble veure-la ser tan bona mare". I ha afegit, a més, que ara té "més sexe que mai" amb ella.  Dels seus petits, indica: "La meva intenció és educar-los adequadament. Sempre que siguin bons nens, estiguin sans i disfrutin la vida...".