BRETXA FAMILIAR

La germanastra de Meghan Markle, vetada a Kensington

Samantha, que es desplaça en cadira de rodes, es va quedar a les portes del palau

mdedios45390435 gente samantha markle instagram181008144659

mdedios45390435 gente samantha markle instagram181008144659

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els guàrdies de seguretat del palau de Kensington, lloc de residència d’una part de la família britànica, van refusar l’entrada a Samantha Markle, la germanastra de Meghan Markle.  Segons el diari ‘The Mirror’,   Samantha que pateix esclerosi múltiple  es va presentar a Londres amb la seva cadira de rodes, empesa per la seva parella, però els guardes li van denegar l’accés a palau al no haver sigut convidada. Samantha va haver de conformar-se amb deixar una nota per a Meghan.

‘The Mirror’ ha publicat diverses imatges de la visita fallida i explica que al no poder accedir, Samantha i la seva parella van estar comprant d’una parada de records propera unes màscares de Meghan i el príncep Enric. 

Segons el diari, Samantha havia enviat una carta a Meghan dies abans anunciant que, si no feia res per millorar les relacions familiars, li faria una visita personalment. Però finalment el reixat del palau és el més a prop que ha estat Samantha de Meghan des que el seu nom va passar a formar part de la família reial britànica.

En el casament celebrat el passat 18 de maig només hi va ser present la mare de Meghan, que recentment s’ha traslladat a Londres. Ningú per part paterna. I és que són diversos els familiars de Meghan que van criticar el festeig de l’exactriu nord-americana amb el príncep.

Notícies relacionades

 

Samantha en concret, va anunciar al seu dia la intenció de publicar un llibre sobre Meghan Markle i assegurant que al seu interior “hi hauria moltes parts que no li agradarien” i que destruiria el seu festeig amb el net de la reina Isabel II. En una altra ocasió, per a ‘Good morning Britain’ no obstant, va declarar: “En el meu cor i en el meu dia a dia ella és la meva germana i és absolutament meravellosa. Que ningú es confongui sobre el que n’opino”.