HOMENATGE A L'AMFITRIONA

Begoña Gómez brilla amb Pedro Sánchez en la seva cita a Nova York

begoacasablanca

begoacasablanca

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

Begoña Gómez, la dona del president del Govern, Pedro Sánchez, no es prodiga davant de les càmeres. No obstant, es va convertir en el centre de totes les mirades durant la recepció oferta pel president dels Estats Units, Donald Trump  aquest dimarts a la tarda a Nova York, amb motiu de la 73a Assemblea General de l’ONU. Amb un elegant vestit asimètric sense mànigues de llana de color blau, blanc i granat de la firma espanyola de Delpozo, Begoña Gómez va eclipsar la pròpia primera dama nord-americana, que va optar per a l’ocasió per un sobri vestit negre de màniga llarga i cinturó de ras del mateix color.

Doble tribut

L’elecció del vestit de Gómez va ser un clar homenatge a l’amfitriona, ja que Melania és una gran seguidora de Josep Font. I també al mateix dissenyador de la marca, que acaba d’anunciar que deixa Delpozo, després de sis anys d’èxits i una dotzena de col·leccions memorables.

A més de la primera dama, Delpozo s’ha convertit en una referència per a celebrities, com Chiara Ferragni Olivia Palermo, i també és un nom habitual de catifes vermelles.

Notícies relacionades

Va ser una trobada molt breu, que només va consistir en una salutació protocol·lària. Segons van informar fonts governamentals, després de la trobada els quatre van posar, somrients, per a la foto oficial.

Aquesta no és, però, la primera vegada que Pedro Sánchez es veu amb Donald Trump, ja que també van tenir ocasió de fer-ho el mes juliol passat a Brussel·les, en la cimera de l’OTAN. També llavors van intercanviar una breu salutació.