EX PRIMERA DAMA ATRAFEGADA

Michelle Obama casa una parella de Chicago

La dona de Barack Obama va oficiar el casament d'uns amics de la família

lmmarco45172020 las vegas  nv   september 23  former first lady michelle oba180924192208

lmmarco45172020 las vegas nv september 23 former first lady michelle oba180924192208 / Ethan Miller

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quan falten poques setmanes perquè llanci el seu llibre autobiogràfic, titulat ‘Becoming’,Michelle Obama ha sorprès amb un nou rol, eld’oficiant de casaments civils. Segons el portal TMZ, l’advocada, de 54 anys, es va encarregar d’unir al cap de setmana passat a Chicago Stephanie Rivkin i Joel Sircus. El moment va ser capturat per Tina Newman, cosina de la núvia, que va publicar un vídeo a Instagram al costat de la frase: "¡Mare meva! Aquell moment en què Michelle Obama oficialitza el casament de la teva cosina...". En el vídeo es pot veure Michelle Obama amb un vestit negre guiant la núvia perquè repeteixi la frase: "Prometo estar al teu costat i recolzar-te en totes les proves i camins de la vida".

Notícies relacionades

La família Rivkin té una estreta relació amb els Obama. El pare de la núvia és Robert S. Rivkin, diputat major de Chicago, i la seva mare, Cindy S. Moelis, va ser la persona que es va encarregar de preseleccionar els becaris que van treballar a la Casa Blanca durant el mandat dels Obama.    

La parella de noucasats es va conèixer a l’institut i van anar junts a la Universitat de Yale, on tots dos es van graduar ‘cum laude’. Actualment, Stephanie Rivkin, de 27 anys, és gerent de vendes a Google i Joel Sircus, de 26 anys, treballa com a associat en una empresa d’inversions. Als Estats Units és molt comú que algun amic o familiar s’ordeni per oficialitzar un casament civil. Obama, aquests dies també està fent campanya perquè els nord-americans es registrin per poder votar en futures eleccions.