Les icones de Dolce & Gabbana

lmmarco45163091 italian model and actress monica bellucci  front   czech mod180924155522

lmmarco45163091 italian model and actress monica bellucci front czech mod180924155522 / MIGUEL MEDINA

1
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

La roba de Domenico Dolce i de Steffano Gabbana es coneix d’una hora lluny. A aquestes alçades de la pel·lícula –hi ha molt de cine en les seves propostes: del neorealisme a Visconti–, un ja sap per endavant què espera veure a les seves desfilades: un còctel de barroquisme i d’italianitat, de dramatisme i d’humor, de religiositat i d’atreviment. Ho diu fins i tot Anne Wintour: “Ells no presenten tendències, però són tan divertits”.

El seu últim xou a la passarel·la de Milà ha sigut aclaparador, no només per la seva incontinència, amb més de 150 sortides, sinó per haver reunit un bon nombre de models icòniques dels 90 amb qui van treballar en el passat. Els italians han optat per la nostàlgia i allà hi havia una veterana com Isabella Rossellini, vestint una vestit túnica al costat de la seva filla Elettra i el seu fill Roberto Ressellini. Però també la cantant Carla Bruni, dona de Nicolas Sarkozy, amb un vestit de tall masculí de vellut quallat de brodats. I amb un ampli vestit negre amb transparències, una espectacular Helena Christensen. I amb llunes blanques sobre fons negre l’actriu italiana Monica Bellucci.

Notícies relacionades

També Eva HerzigovaMarpesassa Hennink Karen Elsonvan sortir a desfilar els seus clàssics vestits midi ajustats, els seus vestits amb flors i els seus estampats amb tòpics italians revisitats. A les desfilades també van destacar les models Sara Sampaio i Emili Ratajkowski, el fill de Jude LawRafferty Law i la model nord-americana de talles grans Ashley Graham, que va defensar un ajustat vestit d’estampat felí. A més de la model i ‘influencer’ lady Kitty Spencer, cosina del príncep Guillem, la brasilera Bruna Marquezine, parella de Neymar i Michelle Salas, la filla del cantant Luis Miguel.

Qui no va acudir a la desfilada va ser la ‘influencer’ italiana Chiara Ferragni –va estar a la de Fendi–, a qui Stephano Gabbana va criticar a les xarxes pel seu vestit de casament (de Dior) i el seu casament patrocinat i elevat a categoria d’esdeveniment nacional.