SETMANA DE LA MODA

Milà es posa les malles

Fendi presenta el seu 'street' esportiu de luxe

lmmarco45117732 epa4286  mil n  italia   20 09 2018   la modelo canadiense w180920185313

lmmarco45117732 epa4286 mil n italia 20 09 2018 la modelo canadiense w180920185313 / MATTEO BAZZI

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Milà ha recollit el testimoni de la moda després de Londres i Fendi, amb Karl Lagerfeld com a padrí i Silvia Venturini Fendi com a padrina de tercera generació, han tornat a demostrar que saben treure partit del que passa als carrers de les ciutats més cosmopolites. I si urbs com Barcelona s’omplen perillosament de gent en bicicletes i patinets, elèctrics o no, ells treuen a la venda les seves pròpies malles ciclistes amb segell ‘millennial’, aquesta etiqueta per la qual les marques de luxe sospiren.

Com a anticipació del seu espectacle allà estaven, somrients i disposats, els recent casats més famosos d’Itàlia i de l’univers 'instagramer': Chiara Ferragni, explica als micròfons que tot el que ha aconseguit ho ha fet ella soleta –com s’ha oblidat aquesta noia del seu exnòvio, el mateix que la va ajudar a engreixar el seu blog– amb el seu flamant marit, el raperFedez, després del seu casament sicilià, convenientment customitzats per a la desfilada. 

Milà avui és 'street wear' de luxe. I a part de la roba i els accessoris esportius, també va recórrer a gavardines i impermeables, enormes i plastificats, a joc amb unes bosses de tall futurista. Almenys això és el que s’ha vist a Via Andrea Solari sota una efe enorme i en un espai banyat amb una tonalitat rosa pal, que és el que es porta ara.

El vell murri de Karl, octogenari però molt viu, sap també que els logos continuen copant 'likes'. I per defensar-lo allà estava l’armada nord-americana, les models Bella Hadid, Kaia Gerber i Kendall Jenner. També la model canadenca amb vitiligen Winne Harlow. La model negra Adwoa Aboah, la de l’actual campanya de Mango, ha obert el xou amb un impermeable transparent amb plafons de cuir marró. 

Notícies relacionades

La col·lecció està plena de colors terra, una àmplia gamma de marrons, tonalitats taronja, molt cuir microperforat, faldilles llapis i grans butxaques.

Al matí, Max Mara va presentar també la seva col·lecció primavera-estiu 2019. Fidel al seu estil net i refinat, i caracteritzat per vestits drapats i bruses amb escot asimètric, pantalons rectes, 'trenchs' i vestits de jaqueta i pantalons. Gigi Hadid, Kaia Gerber i Irina Shayk van ser les protagonistes d’una desfilada, en què es van veure dos tipus de dona. D’una banda, la dona que es vesteix amb pantalons, americanes, abrics 'oversize' i gavardines, sense oblidar la feminitat en escots asimètrics, obertures i faldilles llapis en tons neutres –negre, blau marí i blanc– que marquen la seva silueta. D’altra banda, la dona viatgera, que creua el desert vestida amb capes i turbants per protegir-se del sol i els colors són el beix, el sorra, el verd oliva i l’ocre.