PER UNA BONA CAUSA

Brigitte Macron s'estrena com a actriu

La primera dama fa un 'cameo' a 'Vestidors', una reeixida telesèrie del canal France 2

zentauroepp45010539 ver01  versalles  francia   12 09 2018   la primera dama de 180914161624

zentauroepp45010539 ver01 versalles francia 12 09 2018 la primera dama de 180914161624 / LUDOVIC MARIN POOL

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquest cap de setmana, Brigitte Macron debutarà a la petita pantalla. La dona de l’actual president de França, Emmanuel Macron, protagonitzarà un ‘cameo’ a Vestiaires(Vestidors), una reeixida sèrie del canal de la televisió France 2, segons ha revelat Le Parisien.

Es tracta de la  primera vegada que una primera dama francesa tindrà un paper en una sèrie de televisió. No obstant, el teatre és una de les grans passions de Madame Macron. De fet, el matrimoni es va conèixer mentre Brigitte ensenyava teatre en una escola secundària a la qual hi assistia el jove polític. “Si no hagués pres aquesta decisió, m’hauria perdut la vida. He sigut molt feliç gràcies als meus fills, però alhora vaig sentir que havia de viure aquest amor per complet", ha assegurat l’exprofessora.

Nedadors discapacitats

La telesèrie explica la història de dos nedadors discapacitats, Romy i Orson, que cada setmana es troben per entrenar i comentar la seva visió mordaç del món. En un primer moment, la primera dama es va negar a fer el ‘cameo’ que cada temporada de la sèrie protagonitza una celebritat. No obstant, al tractar un tema tan sensible com la discapacitat, una de les principals causes a les quals s’ha abocat aquests últims mesos, va acabar acceptant el paper per a així conscienciar la societat.

"Ho fa per ser útil i cridar l’atenció sobre aquesta causa que li és tan estimada", han confirmat fonts pròximes al seu equip de comunicació. Segons aquestes fonts, la primera dama ha acceptat però ha posat una condició:  si després de veure el resultat no en queda satisfeta, l’episodi es deixarà d’emetre. Sembla ser que al seu equip li preocupen els acudits polítics que pot originar la seva participació en la coneguda sèrie.

Posició de debilitat

Notícies relacionades

El capítol, que va ser gravat el maig passat en uns estudis pròxims a Burdeus, podrà veure’s aquest dissabte a la tarda. Segons la premsa especialitzada, arriba en un moment delicat, ja que aquesta setmana en el baròmetre d’Odoxa elaborat per al setmanari L’Express i l’emissora France Inter, set de cada deu francesos (71%) creuen que l’actual llogater de l’Elisi no és un bon president. I és que el mandatari francès ha baixat 12 punts de popularitat durant aquest estiu.

No obstant, la dona d’Emmanuel Macron, ha assegurat: "Només soc la primera dama quan em poso el vestit”, va confiar entre bambolines al repartiment de la sèrie. "Tan aviat com me'l tregui, s'acaba. És com una disfressa de teatre", finalitza.