ENTREVISTA

THALÍA: «El meu objectiu a la vida és crear alegria i felicitat»

La cantant mexicana parla de com va sorgir el fenomen viral del vídeo 'Me oyen, me escuchan', reconvertit ara en enganxosa i exitosa cançó

ialvarez44933271 thalia instagram180907233228

ialvarez44933271 thalia instagram180907233228

3
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En els seus gairebé 40 anys de carrera, Thalía (Ciutat de Mèxic, 1971) ha venut milions de discos i s’ha alçat com la Reina de les Telenovel·les. Ara, feliç pelDisc d’Or del seu senzill No me acuerdo, No me acuerdova decidir gravar un vídeo, lluint una cridanera vestimenta, per agrair al públic el seu recolzament, que va acabar sent viral. Un amic productor li va posar música, creant l’enganxosa cançó Me oyen, me escuchan, i es va desencadenar la bogeria. Ara vol organitzar una flashmobobtingut per la de Michael Jackson. La mou crear felicitat.   

Felicitats pel seu recent aniversari i el disc d’or.

¡Gràcies! Soc feliç amb tot el que està passant. Contenta perquè ja ve un àlbum nou, per l’èxit de la meva cançó No me acuerdo, pel vídeo, que ja sobrepassa els 300 milions de reproduccions...  PelMe oyen, me escuchan,  la diversió...

¿Esperava que es desencadenés tanta bogeria amb Me oyen, me escuchan

Els meus fans, la gent que em coneix de tota la vida, saben que jo soc així. Tinc un sentit de l’humor negre, una manera de divertir-me molt específica, tinc unes bromes molt puntuals, i qui em coneix ho va veure com un vídeo normal: tal com és Thalía. El que passa és que moltes altres persones es van enganxar i van dir: ¡què està passant!, ¡què és aquest vídeo! I d’allà van sortir els hastag... M’encanta. Em diverteix molt...

¿Demostra intel·ligència saber riure’s de les crítiques? 

El meu objectiu a la vida, la meva raó de ser aquí, és que, a través del que jo faci, de la meva música, de les meves actuacions, de la meva persona, de les meves entrevistes, encomani alegria i li tregui un somriure a qui m’escolti. Aquest sempre ha sigut el meu mode de vida. I per a mi això és alegria pura, perquè jo veig nens, nadons, famílies, amics, ancians, gent en el seu casament... units, divertint-se amb una cosa que és tan global com: “Vull que m’escoltis, vull que em sentis. Els estimo, els tinc i soc feliç”.

Doncs alguns es pregunten si estava èbria quan el va gravar.

Jo soc així. No prenc ni una gota d’alcohol, no fumo. Porto una vida totalment saludable des de fa molts anys. M’enfoco en el pilates, el ioga, en la ment positiva, en la meditació, en l’alegria.... I això és el reflex d’una forma de vida.

És imparable: ara vol una flashmob

El rècord és que tots ens ajuntem en una mateixa data que ens vagi bé a vostès, allà, i a nosaltres, aquí. En un cap de setmana en què que l’hora concordi, i que tots ho fem alhora. L’objectiu per a mi és crear felicitat en aquest món. Unir-nos, alegrar-nos-en...

“Tinc una manera de divertir-me molt especial i qui em coneix va veure el vídeo ‘Me oyen, me escuchan’ com una cosa normal”

Canta reggaeton, pop urbà... ¿Cal renovar-se?

Sempre he tingut aquesta columna vertebral del que és el so de Thalía.  Però també sempre he indagat, experimentant, diferents gremis musicals: salsa, r&b, he rapejat, he cantat jazz, de tot... El ritme urbà m’ha resultat molt fàcil amb la cançó Desde esta noche, amb Maluma, fa un parell d’anys i llavors se’m va obrir com una nova dimensió que em diverteix, m’encanta i s’acobla al meu so.

Notícies relacionades

I el novembre, nou álbum.

Sí. Vull donar les gràcies a la gent que continua recolzant la cançó i la fa un èxit. I que es continuïn afegint a l’alegria, a la diversió i a la vida, que en tenim només una, afecte, i cal ser un mateix.