AGREDIT PRESUMPTAMENT PER ASIA ARGENTO

El passat de Jimmy Bennet

La tortuosa vida d'un noi que va intentar obrir-se camí a Hollywood

lmmarco44708224 files  in this file photo actors luke ballan  l   jimmy benn180821181558

lmmarco44708224 files in this file photo actors luke ballan l jimmy benn180821181558 / ALBERTO E RODRIGUEZ

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Qui és Jimmy Bennett? És la pregunta que tothom es va fer quan 'The New York Times' va assegurar, diumenge passat, que l’actriu i directora Asia Argento, una de les líders del moviment MeToo, una de les veus que va acusar Harvey Weinstein d’haver-la violat, havia pagat 380.000 dòlars pel seu silenci, per no dir que va tenir relacions amb ell quan era menor, amb 17 anys, en un hotel de Califòrnia, un fet que ella ha negat rotundament a través d’un comunicat.

El noi, que en l’actualitat té 22 anys, va compartir de petit cartellera amb alguns dels millors actors del moment i va ser candidat a cinc Young Artist Awards, però no va anar a més. Va començar fent anuncis amb 5 anys, però no va ser fins al 2003, amb 7 anys, quan va començar a tenir més protagonisme al costat d’Eddie Murphy, Bruce Willis, Harrison Ford. Fins i tot va intervenir en la tornada de la saga ‘Star Trek’ el 2009.

Va ser el 2004, amb la pel·lícula 'El corazón es mentiroso’ on Bennett es va fer a més d’amb Marilyn Manson, amb Asia Argento, que a més de ser la directora era coprotagonista del llargmetratge, on feia de mare de Bennett. Durant aquest projecte van estrènyer llaços, però sempre com una relació maternofilial. La criatura tenia llavors 8 anys i Asia Argento, 28.

Va provar sort amb la música

Fill de pares hotelers, aquest petit artista conegut per la seva gran capacitat per memoritzar els guions i no crear problemes, prometia en la indústria. Fins que va arribar l’adolescència, i com la de tants actors va desembocar en desastre i el declivi de la seva carrera actoral. Al ser conscient de la seva decadència, Bennett decideix provar sort en la música: el 2011 es va estrenar com a solista amb ‘Over again’. El seu videoclip fins avui que ha protagonitzat l’escàndol, no havia superat el milió de visites.

Demanda contra la seva família

Un parell d’anys abans, els pares van aprofitar l’èxit i els diners del seu fill per muntar el seu propi negoci, Creperia rockera. El 2014, el noi va interposar una demanda contra la seva família acusant-los d’haver-se aprofitat d’ell. Els seus pares no li van permetre tornar a casa ni recollir les seves coses, van deixar a zero els comptes que havia anat alimentant en els seus anys d’estrella infantil i quan Bennett va complir els 18 i va tornar a tenir el poder dels seus comptes se les va trobar amb un milió menys del que tocava.

Notícies relacionades

Bennett ha intentat una vegada i una altra tornar a la gran pantalla, però la sort no l’ha acompanyat. En la declaració contra Asia Argento, l’advocat de l’actor assegura que l’abús que va rebre el seu client li havia provocat conseqüències perjudicials per a la seva carrera. En “els cinc anys anteriors a la trobada” Bennett havia aconseguit reunir més d’un milió i mig de dòlars, quantitat que es va quedar minvada després de l’aldarull, al costar-li arribar als 60.000 dòlars a l’any.

Segons el comunicat que el lletrat de la jove promesa li ha entregat al diari, “Bennett continuarà fent en el mateix que ha fet en els últims mesos i anys: centrar-se en la seva música". Si el deixen.