PRIMER FILL

Diane Kruger ja no amaga l'embaràs

L'actriu ha sigut fotografiada a Nova York amb una roba que deixa clar el seu estat

undefined43229854 topshot   diane kruger arrives for the 2018 met gala on may 180817174449

undefined43229854 topshot diane kruger arrives for the 2018 met gala on may 180817174449 / ANGELA WEISS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els rumors d’embaràs de l’actriu Diane Kruger ressonen des del maig passat. Tot i que Kruger, de 42 anys, continua sense pronunciar-se, l’actriu ha sigut fotografiada lluint el seu embaràs pels carrers de Nova York. Es tractaria del primer fill de la protagonista de ‘Maleïts malparits’, i del segon de la seva parella, l’actor Norman Reedus, conegut per la seva participació en la sèrie ‘The walking death’, que ja és pare de Mingus, de 18 anys, amb l’exmodel Helena Christensen.

L’última aparició pública de Diane va ser a la passada edició del Festival de Cannes, i llavors tots els vestits que va lluir eren de tall imperi, que feien que no li ressaltés la cintura. 

Notícies relacionades

Aquesta vegada l’actriu alemanya ha sigut captada als carrers de Nova York en unes imatges que asseguren el seu avançat estat de gestació. En una, Diane llueix una brusa de flors ampla amb uns texans premamà. Al pujar-se-li la samarreta, es va poder veure el seu embaràs. 

En altres fotografies, la intèrpret de ‘Troya’ apareix amb la seva parella fent un tomb a la nit. Aquesta vegada porta un vestit llarg de tirants blau marí que li marca la silueta. Kruger va iniciar la seva relació amb Reedus a començaments del 2017, després de deu anys de relació amb Joshua Jackson.