AMB 67 ANYS

Mor un metge personal d'Elisabet II

L'homeòpata Peter Fisher ha sigut atropellat per un camió quan circulava amb bicicleta pel centre de Londres

41413482 60

41413482 60 / JOHN STILLWELL (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’homeòpata Peter Fisher, un dels metges personals de la reina Elisabet II, ha mort aquest dimecres 15 d’agost, després de ser atropellat per un camió quan circulava amb bicicleta pel centre de Londres, segons ha informat la BBC. Fisher, de 67 anys, va ser atropellat a primera hora al carrer de High Holborn i declarat mort al lloc de l’accident pels serveis d’emergències. 

Notícies relacionades

Fisher era director clínic i d’investigació al Royal London Hospital per a la Medicina Integrada, on va treballar durant 35 anys. A més, havia sigut metge homeòpata de la monarca britànica durant uns 15 anys. “Estem profundament commocionats i entristits al saber que el Dr. Peter Fisher va morir tràgicament en un accident de trànsit ahir”, ha dit Gill Gaskin, directora mèdica del University College London Hospitals (UCLH), en un comunicat.

Marcus Setchell, excirurgià i ginecòleg, que va atendre durant anys la família reial ha declarat que "era un metge molt respectat que veia l’homeopatia com un complement a l’atenció mèdica". També ha afegit que es troben tots "commocionats per la seva tràgica pèrdua". El Palau de Buckingham ha afirmat que la Reina, de 92 anys, ha sigut informada del succés.