POSAT EN BIQUINI

Juana Acosta disfruta del sol després de la seva ruptura amb Ernesto Alterio

L'actriu colombiana mostra a Instagram les seves primeres vacances des que es va confirmar la ruptura amb el seu exmarit

undefined44677008 gente  juana acosta instagram180816174020

undefined44677008 gente juana acosta instagram180816174020

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Juana Acosta, de 41 anys, ha compartit un posat en biquini amb el Mediterrani de fons.  "Juana María se fue, buscando el sol en la playa, con su maleta de piel y su biquini de rayas”, ha escrit recordant la cèlebre cançó juntament amb una imatge que ha sigut molt comentada a les xarxes. És el primer estiu com a soltera després de la seva ruptura amb l’actor Ernesto Alterio. La protagonista de 'Perfectos desconocidos’  –on va compartir escenes amb el seu ex– disfruta ara del Mediterrani després de passar uns dies a Colòmbia amb la seva filla. Acosta ha posat amb un biquini taronja amb flors de tons verds i roses, de la marca Agua Bendita, que costa 85 euros. Completa l’estilisme amb unes ulleres de sol i una pamela a la mà. En una altra imatge, apareix amb un banyador negre.

Notícies relacionades

Les amigues i companyes de la colombiana a la nova pel·lícula de Gràcia Querejeta que arribarà als cines el pròxim 5 d’octubre, 'Ola de crímenes’,han protagonitzat alguns dels comentaris. Paula Echevarría ha exclamat: "Amiga, estàs com un tren" i Maribel Verdú ha escrit: "¿Hola què tal?".

Aquestes són les primeres vacances de l’actriu després de la confirmació de la separació del seu marit Ernesto Alterio, després de 15 anys de relació. "Estic bé, estem bé, tot i que és una època de canvis. També hi ha hagut moments durs. Han sigut 15 anys junts. És una decisió que hem pres junts. Nosaltres ens avenim. Ara s’ha d’anar cap endavant amb la vida", va explicar Acosta fa unes setmanes.